Slávka Kellová Futbal

Slovenskí reprezentanti deťom

Projekt Slovenskí reprezentanti deťom organizuje Únia ligových klubov Slovenska v spolupráci so slovenskými futbalovými reprezentantmi a MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Účastníci projektu môžu vyhrať lístky na kvalifikačné zápasy slovenskej reprezentác

Projektu sa môžu zúčastniť deti do 15 rokov z Liptovského Mikuláša a okolia. Podmienkou zaradenia do zlosovania o 40 vstupeniek na kvalifikačný zápas slovenskej reprezentácie Slovensko – Andorra v Bratislave a jednej vstupenky na kvalifikačný zápas Írsko – Slovensko v Dubline /Írsko/ je účasť na jednom z dvoch zápasov 1. ligy MFK Tatran Liptovský Mikuláš a zakúpenie lístka v cene 1 euro.

Na prvom zápase medzi MFK Tatran Liptovský Mikuláš – Slovan Duslo Šaľa, 7. mája 2011 o 16:30 na štadióne v Okoličnom, bude v predaji 250 zlosovateľných lístkov v cene 1 euro. Na tomto zápase sa vyžrebuje 20 výhercov na kvalifikačný zápas Slovensko – Andorra. Podmienkou je, aby si výhru vyzdvihol chlapec do 15 rokov.

Na druhom ligovom zápase medzi MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FC Petržalka 1898, 21. mája 2011 o 17:00 na štadióne v Okoličnom, bude v predaji ďalších 250 zlosovateľných lístkov v cene 1 euro. Na tomto zápase sa vyžrebuje 20 výhercov na kvalifikačný zápas Slovensko – Andorra. Podmienkou je opäť, aby si výhru vyzdvihol chlapec do 15 rokov.

Výherca hlavnej ceny na kvalifikačný zápas Írsko – Slovensko bude jeden vylosovaný zo všetkých 500 predaných žrebovateľných lístkov. Žrebovanie sa uskutoční 21. mája 2011 na ligovom zápase medzi MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FC Petržalka 1898.

Kvalifikačný zápas vo futbale Slovensko – Andorra, 4. júna 2011 o 19:00 na bratislavských Pasienkoch

Na tento kvalifikačný zápas bude vyžrebovaných 40 výhercov z 500 predaných zlosovateľných vstupeniek. Na zápase bude vyčlenená detská tribúna s kapacitou 2000 miest na sedenie a bude pripravené v spolupráci s partnermi projektu občerstvenie a atrakcie pre deti. Organizátorom cesty na kvalifikačný zápas bude klub MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Táto súťaž platí len pre deti do 15 rokov. Mládež nad 15 rokov nemá nárok na účasť v súťaži. V prípade výhry dieťaťa do 12 rokov je výherca povinný zúčastniť sa uvedených zápasov v sprievode osoby staršej ako 18 rokov, ktorá si účasť bude musieť hradiť na vlastné náklady. Zápas bude sledovať v rovnakom sektore ako výherca.

V polčase kvalifikačného zápasu bude vyžrebovaných ďalších 5 výhercov zájazdu na kvalifikačný zápas Írsko – Slovensko. Atrakcie na štadióne v priebehu zápasu Slovensko – Andorra:

  • Meranie rýchlosti lopty
  • Streľba loptou na presnosť
  • Súťaž o vecné ceny
  • Občerstvenie v cene vstupenky
  • Pitný režim v cene vstupenky
  • Rozdávanie podpisových kariet
  • Stretnutie s bývalými reprezentantmi
  • Prezentácia vlastnej choreo počas zápasu
  • Prostredníctvom bubeníka BŠ vytvorenie choreo s BŠ oproti…
  • Rozdávanie vlajok
  • Možnosť zakúpenia dresov

Organizátor súťaže ponúka možnosť zakúpenia vstupenky pre tých, ktorí nemali možnosť zakúpiť si zlosovateľnú vstupenku v cene 2 €. Podmienkou je vek do 15 rokov. Náklady na dopravu a ostatné náklady nie sú zahrnuté v cene vstupenky.

Kvalifikačný zápas vo futbale Írsko – Slovensko, 31.8. – 2.9. 2011 v írskom Dubline

Na tento kvalifikačný zápas bude vyžrebovaný 1 výherca z 500 predaných zlosovateľných vstupeniek na dvoch ligových zápasoch MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Žrebovanie výhercu sa uskutoční na zápase MFK Tatran liptovský Mikuláš – FC Petržalka 1898. Vyžrebovaní výherca získa zájazd a vstupenku na uvedený zápas. Zájazdu sa zúčastní spolu 28 vyžrebovaných detí z celého Slovenska. Cesta je zabezpečená špeciálnym chartrovým letom spolu s hráčmi a realizačným tímom slovenskej reprezentácie. Ubytovanie, strava a pitný režim bude zabezpečený v jednom z hotelov v Dubline. Deti budú mať zabezpečený dozor prostredníctvom dvoch skúsených sprievodcov a jedného lekára. Voľný čas vyplní deťom pripravený program. Povzbudzovať slovenských hráčov budú na tribúne v skupine slovenských fanúšikov. Po zápase pocestujú späť na Slovensko do Bratislavy spolu s hráčmi.

zdroj: mfktatran.sk foto: SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM