Slávka Kellová Rôzne

Snívate o jachtingu? Sen sa môže stať skutočnosťou

Liptov Shopping Centre v Liptovskom Mikuláši žije témou jachtingu už celý apríl. V sobotu 28. apríla sa však bude môcť každý jachty nie len dotknúť, ale si ju aj na vlastnej koži vyskúšať.

Počas Dňa jachtingu pri Liptov Shopping Centre na Kamennom poli si budú môcť návštevníci vyskúšať jednu z troch jácht a zažiť tak plavbu, hoci na suchej zemi. A tí najodvážnejší si budú môcť zasúťažiť v rýchlosti vrhnutia plachty. Na svoje si prídu celé rodiny, ktoré sa budú môcť zapojiť do Megalodičiek, teda hry, ktorá je známa najmä v jej papierovej forme. Profesionáli naučia ako viazať správne námornícke uzly a deti sa naplno vyšantia v Haligande, kde už je na nich pripravená Dobrodružná cesta s námorníckou tematikou a zaujímavými workshopmi.

„Hlavná myšlienka Dňa jachtingu je nadchnúť ľudí pre tento šport, pre ktorý máme na Liptovskej Mare skvelé predispozície, ale ľudia sa boja tohto druhu koníčka, pretože ich odrádza názor, že je to nákladné. Je však natoľko nákladný ako akýkoľvek iný šport, ktorý vyžaduje výstroj,“ približuje motiváciu realizície projektu PR manager Liptov Shopping Centre.

Od začiatku apríla dýchajú priestory nákupného centra jachtingom, ktorý pripomína športová jachta. Jej „sestry“ však v sobotu 28. apríla nebudú len na očné pohladenie, ale na skutočné zrealizovanie sna o jachtingu. Príďte do Liptov Shopping Centre s celou rodinou a prežite nezabudnuteľný deň s tými najkrajšími jachtami.

foto: LSC

den_jachtingu
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM