Tomáš Batiz Rôzne

Spievali Macejka a rozdávali úsmevy: Maturanti v Mikuláši na seba strhli pozornosť, VIDEO

Študenti z Hotelovej akadémie v Liptovskom Mikuláši vyrazili do ulíc a strhli na seba pozornosť. Počas ich pochodu mestom nechýbali píšťalky, spev či úsmevy.

Zdroj: Dnes24.sk

Mnohí im závidia, že život ešte len majú pred sebou. Ich samých čaká skúška dospelosti, na ktorú sa títo študenti mikulášskej Hotelovej akadémie, naladili pochodom centrom nášho mesta. Nebol to však obyčajný študentský výjazd. Podobne, ako to zvyknú aj iní maturanti, i oni s tablom v rukách oznámili okoloidúcim, že končia jednu etapu ich života. Nechýbali úsmevy, spievanie rôznych ľudových piesní a klobúky pre prípadné príspevky.

Zaužívaná maturantská tradícia, ako tomu býva zvykom, priniesla do nášho mesta oživenie, ale aj dobrú náladu, ktorá z maturantov vyžarovala. Aj týchto študentov už onedlho čaká samotná skúška dospelosti.

A to, ako nami oslovení maturanti v Prešove s tablom brázdili centrum mesta si pozrite v priloženej fotogalérii a videu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Liptovského Mikuláša a okolia.

FOTO: Maturanti v Liptovskom Mikuláši
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM