Tomáš Batiz Správy

Stačí zaujímavý napád: Radnica spustila prihlasovanie do participatívneho rozpočtu

Mikulášski poslanci dali v rámci rozpočtu aj v budúcom roku zelenú nápadom ľudí a komunít.

Ilustračný obrázok k článku Stačí zaujímavý napád: Radnica spustila prihlasovanie do participatívneho rozpočtu
Zdroj: TASR

Po schválení a podpísaní mestského rozpočtu pre rok 2019 môžu občania Liptovského Mikuláša žiadať o financie z participatívneho rozpočtu. Na projekte mikulášskej verejnosti je pripravených 25 tisíc eur.

Ako informuje mikulášska radnica prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky, mesto Liptovský Mikuláš týmto vyzýva žiadateľov, aby svoje projekty predkladali prostredníctvom „Návrhu projektu na realizáciu“ a doručili ich v termíne od 12.02.2019 do 28.2.2019 do podateľne mesta Liptovský Mikuláš v zmysle platných pravidiel.

„Aj napriek zníženej sume, ktorú môžeme tento rok prerozdeliť medzi projekty v porovnani s minulým rokom, teším sa, že participtívny rozpočet sa každorocne teší zo záujmu občanov. Som presvedčený, že za 25 tisíc eur zrealizujeme veľa zaujímavých projektov,“ skonštatoval Matej Géci, hlavný koordinátor participatívneho rozpočtu.

Podľa mikulášskej radnice sa projekty môžu realizovať len na pozemkoch mesta. Overenie je možné na www.katasterportal.sk, alebo priamo na právnom odbore MsÚ.

foto: Ilustračné

Pozrite si našu fotogalériu krásnych záberov z Liptovského Mikuláša a okolia.

FOTO: Úchvatné jesenné fotky Liptova
15
Galéria
Foto: Martin Sprušanský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM