Michal Paška Futbal

Šťastný gól padol z 25 metrov

Aj také góly sa počítajú. Futbalisti MFK Tatran milo prekvapili a z ihriska Senca si odviezli všetky tri body. O úvodný presný zásah sa v 9. minúte postaral Peter Rezer.

Priznal, že gól vo včerajšom [link=http://www­.mikulas24.sk/clan­ky?extend.134593_Pa­radne-prekvapenie:-Tatran-vyhral-v-Senci] stretnutí 32. kola druhej najvyššej slovenskej súťaže[/link] ho potešil. „Neskóroval som už dlhší čas, hoci šance som mal. Proste to tam nepadalo. V Senci padol gól po strele z 25 metrov. **Tesne pred zápasom pršalo, terén bol šmykľavý. Brankárovi lopta prepadla pomedzi nohy,“ **vysvetlil Peter Rezer.

MFK Tatran sa pre zranenia mnohých hráčov predstavil v oklieštenej zostave. Na ihrisku to ale nebolo vidieť. „Väčšinou sme hrali mladí chalani. Na pozícii stopéra bol Ivan Líšivka, v strede zálohy Vlado Šlosár a v útoku Lukáš Balluch. V**edeli nás usmerniť, riadili systém hry. Počúvali sme ich a uhrali dobrý výsledok,“ **prezradil recept na zisk troch bodov.

Nedeľné kolo bude posledným druholigovým v tejto sezóne. Tatran na rozlúčku privíta na domácom ihrisku o 17:00 hodine v tabuľke druhú Podbrezovú. „Určite nás čaká ťažký duel, no chceme si ho užiť. V zostave nám bude chýbať ďalší hráč, Pastva má trest pre žlté karty. Aj napriek tomu budeme bojovať a snažiť sa vyhrať. Predsa len, aj na dovolenku sa ide lepšie po víťaznom zápase,“ dodal Peter Rezer s úsmevom.

foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM