Slávka Kellová Rôzne

Stredoslovenská energetika je bližšie k zákazníkom

Stredoslovenská energetika (SSE) zmenila svoje doterajšie sídlo kontaktného miesta. Z bývalých priestorov Liptovskej vodárenskej spoločnosti na Revolučnej ulici v Liptovskom Mikuláši sa presťahovalo do novej budovy na ulici kapitána Nálepku oproti de

Stredoslovenská energetika dnes eviduje viac ako 32 000 odbera­teľských miest v okrese Liptovský Mikuláš. Od 1. júna 2011 môžu jej súčasní a budúci klienti využívať samoobslužné zákaznícke centrum. Zákazníkom poskytuje možnosť vybaviť všetky požiadavky týkajúce sa dodávky elektriny a ponúka riešenie pre domácnosti, podnikateľov či organizácie. „Takáto forma obsluhy je výnimočná, špecifická a SSE ju prevádzkuje už tri roky, keďže sa osvedčila ako efektívna cesta riešenia zákazníckych požiadaviek,“ hovorí Olaf Kippa, člen predstavenstva SSE. „V dni keď tu máme nášho pracovníka pre poradenstvo, navštevuje toto samoobslužné zákaznícke centrum viac ako 50 zákazníkov denne,“ dopĺňa Michal Jaloviar, vedúci predaja a marketingu SSE.

Počas pracovných dní sú občanom k dispozícii všetky potrebné tlačivá a formuláre spolu s prehľadnými návodmi na ich vyplnenie a miesto pre ich príjem. Každý pracovný deň môžu občania konzultovať svoje požiadavky telefonicky využitím bezplatnej komunikačnej linky a dvakrát do týždňa, v stredu a v piatok môžu využiť osobné konzultácie pracovníka SSE. Ten klientovi poradí pri riešení požiadaviek, vypĺňaní tlačív a preberie dokumenty pre spracovanie zákazníckych požiadaviek.

Na realizácii projektu samoobslužného centra pre zákazníkov sa významne podieľala aj mikulášska samospráva. „Mesto Liptovský Mikuláš so SSE dlhodobo spolupracuje a snažilo sa zákaznícke centrum udržať v meste, pretože v okrese je viac ako 50 000 obyvateľov a chcelo tak vytvoriť pre nich určitý komfort, nakoľko doteraz museli cestovať za pracovníkmi SSE do najbližšieho centra pre zákazníkov v Dolnom Kubíne,“ uzatvára zástupca primátora Milan Kružliak.

foto: skk

SSE_klienstke cenru,
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM