Slávka Kellová Kultúra

SÚŤAŽ: Príďte sa vyliečiť do divadla

Komédia amerického dramatika Christophera Duranga zavíta do priestorov liptovskomikulášskeho Domu kultúry pod názvom NEVYLIEČITEĽNÍ. Dve vstupenky sú už pripravené pre jedného z vás.

Komédia, ktorá rieši komplikované homosexuálne a bisexuálne vzťahové problémy, je o hľadaní „normálneho“ vzťahu, čo môže byť ak nemáte toho správneho psychiatra, veľmi komplikované. Na jednom pódiu sa predstaví reprezentatívna zostava mladých komediálnych hercov zo súborov Radošinského naivného divadla, Slovenského národného divadla či Novej scény pod taktovkou režiséra Michala Spišáka.

Ak správne odpoviete na našu súťažnú otázku, môžete sa zapojiť do našej súťaže o dve vstupenky na spomínané predstavenie 23. septembra v Dome kultúry o 18:00.

**Podmienky súťaže: **

Trvanie súťaže: od 8. septembra – do 20. septembra 2012 Súťažná otázka: Napíšte nám mená aspoň troch z pätice hercov, ktorí sa predstavia v hre Nevyliečiteľní.

Svoje odpovede posielajte na adresu kellova@global24.sk (kellova @ global24.sk), spoločne s vašim menom, adresou a telefónnym číslom.

:)

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM