Peter Klimant Rôzne

Takto to vyzeralo počas prietrže: Vodiči v panike zachraňovali autá, krupobitie stoplo premávku na D1!

Po horúcom dni prišla búrka s padajúcim ľadom. V pondelok podvečer zažilo naše mesto poriadnu prietrž mračien. Tá bola spojená i so silným krupobitím, ktoré prekvapilo mnohých obyvateľov Liptovského Mikuláša a najmä motoristov.

Ilustračný obrázok k článku Takto to vyzeralo počas prietrže: Vodiči v panike zachraňovali autá, krupobitie stoplo premávku na D1!
Zdroj: Dnes24.sk

Intenzívna lokálna búrka s vytrvalým silným krupobitím vystrašila v pondelok podvečer obyvateľov Liptovského Mikuláša a najmä motoristov. Hasiči odčerpávali vodu zo zaplavených suterénov niekoľkých obytných domov a cestného podjazdu železničnej trate. Informovala o tom riaditeľka Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši Eva Krajčiová.

Krupobitie podľa jej slov zastavilo na niekoľko minút premávku nielen na cestných komunikáciách v metropole stredného Liptova, ale aj na blízkom úseku diaľnice D1. Vodiči sa v panike snažili uchrániť autá pred poškodením pod mostmi, v podjazdoch, garážach i na čerpacích staniciach. Napadané krupy boli väčšie ako hrach.

8. júna 2015: Na Mikuláš padali obrovské kusy ľadu
8
Galéria
VIDEO 8. júna 2015: Na Mikuláš padali obrovské kusy ľadu
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM