Slávka Kellová Rôzne

Tatralandia dnes vstúpila do letnej sezóny

Jeden z najväčších termálnych zábavných komplexov v strednej Európe, akvapark Tatralandia pri Liptovskom Mikuláši, ktorý je od apríla súčasťou spoločnosti Tatry mountain resorts, vstupuje práve dnes do hlavnej letnej sezóny s množstvom noviniek.

„Absolútnou novinkou je široko-ďaleko unikátny rodinný tobogán Trio, umožňujúci jazdu čelami k sebe. Spustenie jeho prevádzky symbolicky otvoria tri rodiny. Vítaným zjednodušením pohybu po celom areáli a využívania všetkých atrakcií bude určite nový bezhotovostný čipový systém. Návštevníkov odbremení od nutnosti neustáleho nosenia peňazí pri sebe,“ spresnila pre TASR hovorkyňa TMR Katarína Šarafínová.

Prevádzkovateľ najvýznamnejších lyžiarskych stredísk vo Vysokých a Nízkych Tatrách podľa nej začlenením Tatralandie i susedného westernového mestečka do svojho portfólia urobil dôležitý pokrok pri napĺňaní stratégie budovania celoročnej turistickej destinácie. „Dobré skúsenosti zo spoločných zimných produktov nás inšpirovali, aby sme vytvárali aj ich letnú obdobu, zaujímavú pre celé rodiny,“ pokračovala.

„Ťažko sa dopredu odhaduje nielen počasie, ale aj momentálna túžba, a to najmä detí, ísť si zaplávať, vyskúšať niektorú z množstva zábavných atrakcií či vybrať sa lanovou dráhou do hôr. Zjednotenie širokej ponuky do atraktívnych pobytových balíkov dáva možnosť výberu, navyše finančne výhodnejšiu, pre našich priamych klientov, no isto ju využijú i ďalší okolití ubytovatelia,“ dodala Šarafínová.

zdroj, foto: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM