Tomáš Batiz Futbal

Tatran doma nezaváhal: Na víťazstvo potreboval jeden gól

V poslednom zápase pred nadstavbou súťaže privítal Liptovský Mikuláš súpera z Rimavskej Soboty.

Ilustračný obrázok k článku Tatran doma nezaváhal: Na víťazstvo potreboval jeden gól
Foto: Tomáš Batiz

Kvalita bola už od úvodu na strane domácich, ale tí sa trápili v koncovke. V 10. minúte sa individuálne uvoľnil Jasenovský, ale v rozhodujúcom momente nezakončil. Útočník Liptákov podobne aj o desať minút neskôr pohrozil, ale s jeho hlavičkou si brankár hostí poradil. Prvá vážna šanca Rimavskej Soboty prišla v 37. minúte, ale s Kelemenovou strelou si Šavol poradil. Zápas čiastočne ovplyvnila aj situácia z 43. minúty, v ktorej po červenej karte predčasne skončil Sekulić.

Herne dominovali

Tatran mal prevahu aj v druhom polčase. Skóre sa ale nemilo ani v 54. minúte, keď pokus Ferenčíka spoza 16-tky skončil tesne nad. Liptákov spasil až v závere Matić, ktorý zavŕšil peknú kombináciu domácich gólom. V posledných minútach si už Tatran jednogólový náskok postrážil a súpera do žiadnej šance nepustil.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – MŠK Rimavská Sobota 1:0 (0:0)

  • Gól: 82. Matić
  • MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Šimún, Očenáš, Ferenčík, Papaj, Poremba, Matić, Laco, Jasenovský, Lišivka, Kucharčík
  • MŠK Rimavská Sobota: Pascarenco – Sekulić, Morháč, Lačarak, Uličný, Ľupták, Kelemen, Kuridze, Petrán, Vargic, Vasilko.
  • Rozhodca: Chromý – Vician, Smolíková.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM