Pavol Tomčík Futbal

Tatran Liptovský Mikuláš: Prvé predstavenie pred domácim publikom

Liptáci sa po postupe do skupiny o postup do Fortuna ligy predstavia v utorok v Okoličnom. Prvý súboj prehrali, no v utorok sa začne všetko od začiatku.

Ilustračný obrázok k článku Tatran Liptovský Mikuláš: Prvé predstavenie pred domácim publikom
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Družstvo dospelých MFK Tatran Liptovský Mikuláš postúpilo do lepšej skupiny II. ligy, keď skončili v skupine východ po základnej časti na piatom mieste. Pre mnohých hráčov je to životná možnosť, zahrať si na trávnikoch, na ktorých Mikuláš vo svojej histórii ešte nehral. Zároveň sa im môžu vyskytnúť ponuky na pôsobenie vo vyššej súťaži a tak by mali odovzdávať v drese Tatrana čo najkvalitnejšie výkony.

Či to je tak naozaj, nám povedal výkonný riaditeľ klubu Martin Pohlod: „Zo Skalice sme odišli so zaslúženou prehrou. V tomto zápase ma sklamali ofenzívni hráči Kurák, Jánošík a Ferenčík. V utorok o 16,00 nás čaká zápas so Žilinou "B“, ktorá bude pravdepodobne posilnená o viacerých hráčov z prvého tímu. K dispozícii pre zdravotné problémy stále nebudú mladí stredopoliari Tomáš Staš a Kevin Čekan. Myslím si, že nás čaká zápas s najsilnejším súperom v prebiehajúcej jarnej časti sezóny."

Autor: Pavol Tomčík st.
Foto: Tomáš Batiz

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM