Tomáš Batiz Futbal

Tatran privíta doma Petržalku: Čo hovorí na súpera tréner Zaťko? VIDEO

Futbalisti MFK Tatran privítajú počas najbližšieho víkendu súpera z Petržalky. Pozrite si vyjadrenie trénera pred samotným stretnutím.

Ilustračný obrázok k článku Tatran privíta doma Petržalku: Čo hovorí na súpera tréner Zaťko? VIDEO
Zdroj: MFK Tatran Liptovský Mikuláš

V sobotu 13.4.2019 MFK Tatran Liptovský Mikuláš odohrá zápas 23. kola II. futbalovej ligy proti siedmemu tímu tabuľky, FC Petržalka. Stretnutie má výkop o 16:00.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš zápas 22. odohral na ihrisku súpera v Bardejove. V prvom polčase stretnutia diváci na štadióne gól nevideli. Od 55. minúty Liptáci dohrávali zápas oslabení, keď bol po druhej žltej karte vylúčený Kuc. Stav stretnutia sa podarilo otvoriť domácim v 72. minúte zásluhou Rocheua. Skóre 1:0 vydržalo len do 83. minúty, keď sa napokon hosťom podarilo vyrovnať gólom Kucharčíka, ktorý hlavou prekonal brankára Čikoš-Pavlička. Do konca stretnutia sa už ani jednému tímu skórovať nepodarilo a tak si tímy body podelili. MFK Tatran je v tabuľke II. ligy na treťom mieste so ziskom 40 bodov spolu s druhou Skalicou.

FC Petržalka mala svoje posledné meranie síl na vlastnom štadióne proti Slavoju Trebišov. Diváci v stretnutí nevideli ani jeden gól. Oba tímy si tak do tabuľky pripísali po jednom bode. Petržalka v piatich jarných dueloch zatiaľ nazbierala päť bodov po dvoch remízach, jednej výhre a dvoch prehrách. V doterajšom priebehu sezóny nazbierali 31 bodov, čo im stačí na priebežnú siedmu priečku.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM