Tomáš Batiz Futbal

Tatran v hlavnom meste neudržal vedenie: Rezerva Slovana zdolala Liptákov

Futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš odohrali prvý zápas v jarnej časti sezóny. Z hlavného mesta si však body neodniesli.

Ilustračný obrázok k článku Tatran v hlavnom meste neudržal vedenie: Rezerva Slovana zdolala Liptákov
Zdroj: Dnes24.sk

Od úvodných minút začali hráči Tatrana aktívne. V siedmej minúte odcentroval Kotora z ľavej strany, ale Laura loptu minul. V 26. minúte sa už ale Laura proti domácemu brankárovi presadil a bolo 0:1. V 24. minúte sa do dobrej streleckej príležitosti dostal Voško, lenže domáci obranca stačil jeho strelu zblokovať. V 29. min sa do prvej príležitosti dostali domáci, ale Gábriš vytiahol veľmi dobrý zákrok.

V druhom polčase sa domáci Medveď dostal do dobrej streleckej príležitosti, jeho pokus šiel ponad bránku. V 52. minúte odcentroval Káčerik, ktorý našiel Voška, no ten hlavičkoval len do rúk brankára. V 56. minúte bolo vyrovnané keď sa po rohovom kope presadil Strelec. Domáci začali byť aktívnejší a v 71. minúte išiel Medveď sám na brankára Gábriša a zvýšil na 2:1.

Tatran mohol vyrovnať v 85. minúte, ale Kucharčík z priameho kopu nastrelil len tyč domácej bránky.

ŠK Slovan Bratislava B – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 2:1 (0:1)

  • Góly: 56. Strelec, 71. Medved – 15. Laura
  • MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš – Janec, A. Krčík, Kačerík, Gerát (90. D. Krčík), Václavík (66. Staš), Bartoš, Voško, Kucharčík, Kotora, Laura (90. Seongju Oh)
  • ŠK Slovan Bratislava B: Trnovský – Hubert, Apau, Laczkó, Tzovaras, Mustavić, Ljubičić, Rigo, Jackuliak (46. Sukhotskyy), Medved (90. Schlossár), Strelec (85. Mašulovič)
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM