Tomáš Batiz Futbal

Tesná prehra Liptákov proti kyjevskému Obolonu: VIDEO zostrih zo zápasu

MFK Tatran Liptovský Mikuláš zakončil týždenné sústredenie v tureckom Beleku. V prípravnom stretnutí tesne prehral s kyjevským Obolonom.

Zdroj: YouTube.com

V druhom zápase na sústredení sa Liptáci predstavili proti piatemu celku druhej najvyššej súťaže na Ukrajine. „Pre zdravotné problémy nemohli zasiahnuť do zápasu Staš, Kotora, Čery, Lišivka ani dvaja mladíci z U17 Dubovský a Garguš,“ uviedol na úvod Ján Papaj, športový riaditeľ MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Do prvej šance sa dostali hráči Tatrana, keď v 12. minúte si na center Lauru naskočil Voško, ale jeho hlavička išla tesne nad. S následného odkopu od brány a prehratom hlavičkovom súboji sa dostal hráč Obolonu do samostatného úniku a bolo 1:0. V 26. minúte pohrozil strelou zo strednej vzdialenosti Bartoš, ale brankár jeho pokus zneškodnil.

„Súper začal veľmi aktívne s rýchlym prechodom do útoku, čo nám v úvode robilo problémy,“ skonštatoval Papaj.

Do druhého polčasu vymenil súper celú jedenástku. Hra sa odvíjala viac na polovici súpera. V 67. minúte po spätnej prihrávke sa dostal do šance Janec, ale jeho strela bola nepresná. V 70. minúte nedosiahol na center Voška Seongju. V 73. minúte pohrozil súper opäť po brejku, ale obrana Tatranu to vyriešila. V 80. minúte vyskočil po rohu najvyššie Kucharčík, no hlavičkoval len do rúk brankára. V 81. minúte prišiel center Krčíka, no Voškovi chýbali centimetre. „Keďže z tlaku v druhom polčase sme gól nedali, zápas skončil výsledkom 1:0 pre súpera. Naši chlapci si za výkon hlavne v druhom polčase zaslúžia pochvalu,“ zhodnotil po stretnutí športový riaditeľ MFK Tatran.

FC Obolon Kyjev – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:0 (1:0)

  • Góly: 13. Medynskyi
  • MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš (65. Slaniniak) – Krčík A., Krčík D., Kucharčík – Gerát, Václavik (85. Kompiš) – Laura (80. Porubän), Bartoš, Kačerík (60. Seongju) – Voško

Dajte LIKE na náš Facebook a Instagram a máte vždy čerstvé info z Liptovského Mikuláša a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM