Tlačové správy

Tip na víkend: Valentínske zľavy v OC FORUM Poprad + súťaže o parádne ceny

Zažite Valentína za skvelé ceny. Od piatku 12. febtuára až do nedele 14. februára prebiehajú v OC Forum Valentínske zľavy. Pre návštevníkov obchodného centra je pripravených 54 atraktívnych zľavových kupónov, ktoré si môžu uplatniť v jednotlivých prevádzkach.

Ilustračný obrázok k článku Tip na víkend: Valentínske zľavy v OC FORUM Poprad + súťaže o parádne ceny
Zdroj: Dnes24.sk

Ako sa dostať k Valentínskym zľavovým kupónom?

Kupóny sú už od utorka v novinových stánkoch ako príloha Podtatranských novín a MY Liptovské noviny. Kupóny sú však k dispozícii aj na pracovisku infopultu v OC Forum na 1. poschodí alebo na webe, odkiaľ si ich viete stiahnuť a vytlačiť.

Vyberte si zľavu, ktorá Vás zaujme a po predložení kupónu si ju môžete uplatniť. Okrem zliav v módnych obchodoch sa tešia veľkej obľube hlavne akcie typu 1+1 zadarmo – šité na mieru zaľúbeným párom, ktoré si tak môžu vychutnať večeru, kávičku či dezert za polovičnú cenu. Počas celého víkendu Vás vo FORUMe navyše odmenia za nákup štýlovým hrnčekom I LOVE FORUM.

Sladký Valentín a Zamilovaný selfie box

Nedeľa 14. februára bude patriť vo FORUMe aj všetkým súťaženiachtivým zamilovaným dvojiciam, pre ktoré je pripravené množstvo súťaží o atraktívne ceny. Okrem toto sa bude v centre zdobiť maxi torta.

Návštevníci centra si budú môcť spraviť na pamiatku fotku v zamilovanom selfie boxe.

Dvojica, ktorá sa v našom selfie boxe odfotí v nedeľu v čase medzi 13. a 18.hodinou bude zaradená do súťaže.

Pár s najväčším počtom likov získa víkendový Valentínsky pobyt pre dvoch s polpenziou a vstupom do wellness v Hoteli Horizont vo Vysokých Tatrách. Hlasovanie sa začne 14.2. o 20:00 hod. a skončí 21.2. o 20:00 hod.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Valentínske zľavy v OC FORUM Poprad + súťaže o parádne ceny
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM