Slávka Kellová Rôzne

TMR je najobchodovanejšou emisiou akcií na Bratislavskej burze

V roku 2010 predstavovali obchody s akciami Tatry mountain resorts viac než 70%-ný podiel na všetkých zrealizovaných akciových obchodoch na Bratislavskej burze cenných papierov (BCPB). Predseda predstavenstva TMR Bohuš Hlavatý si prevzal ocenenie za

Spoločnosť TMR investovala veľké prostriedky do existujúcich horských stredísk vo Vysokých a Nízkych Tatrách, zlepšuje ich kvalitu a konkurencieschop­nosť nielen v rámci Slovenska, ale aj v rámci Strednej Európy.

Líderská pozícia TMR sa nedávno potvrdila aj na akciovom trhu. Predseda predstavenstva TMR Bohuš Hlavatý, pri príležitosti 20. výročia existencie Burzy cenných papierov v Bratislave (BCPB), prevzal od jej generálnej riaditeľky Márie Hurajovej, ocenenie za najviac obchodovaný akciový titul na Bratislavskej burze v roku 2010.

Z pohľadu objemu obchodov na akciovom trhu BCPB je emisia TMR za rok 2010 najobcho­dovanejšiou. Celkový objem obchodov predstavuje viac ako 162 miliónov eur. To je viac než 70% z celkového objemu obchodovaných akcií na BCPB v roku 2010. Priemerný denný objem zobchodovaných akcií sa vyšplhal na takmer 650 000 eur počas 251 obchodova­ných dní.

„To, že je o naše akcie záujem nám potvrdzuje, že naša stratégia je správna. Vážim si toto ocenenie a som hrdý za celý tím TMR“, povedal predseda predstavenstva TMR Bohuš Hlavatý. Tvorcom trhu pre akcie TMR je J&T Banka.

foto: SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM