Michal Paška Iné športy

To najlepšie na koniec: hrá druhý s prvým

Mestská futsalová liga v Liptovskom Mikuláši prinesie zajtra absolútny šláger. V Liptov aréne v stretnutí desiateho kola si skrížia zbrane dva doteraz najlepšie tímy súťaže. Pozornosť budú pútať aj zvyšné zápasy.

Ruža – Sangria (13:00 hod) V stretnutí v tabuľke tretej Ruže a siedmej Sangrie je papierový favorit jasný. Ruža v minulom kole zdolala Primu, Sangria podľahla lídrovi z LM Kings. Uvidíme, čo sa bude diať na palubovke.

**Pivovarská 14 – Pagáč **(14:00 hod) Pivári sú jediným tímom súťaže, ktorý zatiaľ nezískal ani bod. Zmení sa to v desiatom kole? Pagáč je v dvanásťčlennej tabuľke desiaty, takže bez bodu určite nebude chcieť odísť ani z tohto zápasu.

Fornix – Prima (15:00 hod) Fornix v uplynulom kole nadelil poltucet „Pagáčovcom“, neinkasoval pri tom ani raz. Štvrtý tím súťaže privíta deviatu Primu, ktorá v minulom kole nestačila na tím Ruže. Môže to byť celkom vyrovnané.

**Ma-mi – Martinček **(16:00 hod) Obidva tímy sú vzácne vyrovnané. Ma-mi je v tabuľke na piatom mieste, Martinček o skóre šiesty. Aj Ma-mi, i Martinček, zatiaľ štyri zápasy vyhrali, jeden remizovali a štyri prehrali. Podľa nás toto meranie síl nemá favorita.

**FKP – Vietor **(17:00 hod) Policajti, teda FKP, sú predposlední, zvíťazili len raz a jedenkrát remizovali. Vietor je v tabuľke na ôsmej priečke a v minulom kole zdolal posledných „pivárov“. Miernym favoritom je aj v tomto zápase.

**Kyma – LM Kings **(18:00 hod) To najlepšie na koniec sa v tomto prípade naplní do bodky. Súboj druhého s prvým je tým najlepším lákadlom. Veríme, že sa uskutoční v čo najlepšej atmosfére. Nech vyhrá lepší!

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM