Michal Paška Iné športy

TOP 12-ka 5. ligy Liptova dala bodku za sezónou

Dnes sa v telocvični ZŠ Ľubeľa uskutočnilo podujatie TOP 12 - 5.ligy Liptova, ktoré dalo definitívnu bodku sa stolnotenisovou sezónou 2011/12. Turnaja, ktorý z poverenia OSTZ Liptovský Mikuláš zorganizoval Obecný stolnotenisový klub Ľubeľa, sa zúča

Na podujatí sa zúčastnili nasledovní hráči : Dušan Darmoš, Vladimír Pančík (Gymkor Ružomberok), Peter Pecho, Milan Hrnčiar (OŠK Bešeňová), Patrik Kováč, Jozef Jánovčík (Vitalit Liptovský Hrádok), Ľubomír Tužinský (ŠKST Ružomberok), Vladislav Lukášik, Boris Jakubovič (ŠK-ST Liptovský Mikuláš), Ivan Zúbek (TJ Smrečany Žiar) a Róbert Haluška (Belan Biely Potok).

Hralo sa systémom každý s každým, čo bolo náročné hlavne po fyzickej stránke, nakoľko každý hráč odohral 10 zápasov v krátkom slede. Pretože išlo o hráčov tej najvyššej úrovne tejto súťaže, v jednotlivých zápasoch bolo vidno plno prekrásnych výmen a zápasy mali vysokú športovú úroveň. Vzhľadom na vyrovnanosť jednotlivých hráčov neprekvapuje, že každý z hráčov okúsil v turnaji prehru a o celkové víťazstvo sa bojovalo do posledného kola.

Trojica hráčov Darmoš, Pančík a Tužinský dosiahli zhodne po 8 víťazstiev a 2 prehry a tak o celkovom víťazovi rozhodli až ich vzájomné zápasy. Z nich vyšiel najlepšie a celkovým víťazom turnaja sa stal Vladimír Pančík, druhé miesto obsadil Ľubomír Tužinský a na treťom mieste skončil Dušan Darmoš. Na ďalších miestach sa postupne umiestnili Ivan Zúbek, Róbert Haluška, Peter Pecho, Patrik Kováč, Vladislav Lukášik, Boris Jakubovič, Jozef Janovčík a Milan Hrnčiar.

Zúčastnení hráči si pochvaľovali vysokú športovú úroveň podujatia ako aj jeho výbornú organizáciu, za čo patrí pochvala a poďakovanie organizátorom Obecného stolnotenisového klubu Ľubeľa.

**Ján Oško, predseda OSTK Ľubeľa Branislav Oravec, predseda VV OSTZ Liptovský Mikuláš ** ilustračné foto: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM