Šport

Tour de Pologne v L. Mikuláši: Najlepší fanúšikovia budú odmenení!

Po prvýkrát v histórii pretekov Tour de Pologne, budú známe mená svetovej cyklistiky brázdiť cestami Slovenska. Jedna z etáp ich vo štvrtok 7. augusta zavedie i do mikulášskeho okresu. Najlepší fanúšikovia budú odmenení.

Ilustračný obrázok k článku Tour de Pologne v L. Mikuláši: Najlepší fanúšikovia budú odmenení!
Zdroj: TASR

Podujatie Okolo Poľska je súčasťou svetovej série World Tour. Počas 5. etapy cyklistických pretekov vo štvrtok 7. augusta so štartom v Zakopanom a cieľom na Štrbskom Plese, prekročia región Liptov na Hutách, kde je 1. Horská prémia (približne o 15.35 h). V Liptovskom Mikuláši zabojujú cyklisti o 1. Rýchlostnú prémiu (16.10) na ceste č. 18 pri parkovisku Billa. V Liptovskom Hrádku bude 2. Rýchlostná prémia (16.26) a 2. Horská prémia ich čaká vo Východnej (16.47).

Odmena pre najoriginálnejších fanúšikov

Každý, kto počas pretekov urobí zaujímavú fotografiu počas „liptovskej etapy“ súťaží o 300 eur, ktoré venovala Oblastná organizácia cestovného ruchu REGION LIPTOV. „Je to jedinečná príležitosť uvidieť najlepších cyklistov z profesionálnych tímov sveta a verím, že ju kreatívne využijú jednotlivci aj kolektívy,“ uvádza Petra Šuhajdová projektová manažérka OOCR. Fotografie je potrebné umiestniť počas dňa na webovú stránku www.visitliptov.sk/tdp.

Foto: ilustračné, tasr

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM