Romana Buganová Hokej

Trápenie Liptákov na Považí: Hokejisti prehrali v Považskej Bystrici, VIDEO s trénerom

Druhá najvyššia slovenská hokejová liga, v ktorej sa stabilne predstavujú aj hokejisti Liptovského Mikuláša pokračovala zápasmi 3. kola, v ktorom hokejisti Liptovského Mikuláša prehrali s Považskou Bystricou 0:1.

Ilustračný obrázok k článku Trápenie Liptákov na Považí: Hokejisti prehrali v Považskej Bystrici, VIDEO s trénerom
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Liptáci mali skvelý úvod do zápasu, kde si dokázali vyprodukovať viaceré dobré šance, ktoré však gól nepriniesli. V 6. minúte pálil dobre Lištiak, ale jeho strela skončila iba na brvne. Po pár minútach sa ocitol v nájazde pilier domácej obrany Nádašdi, ale ani ten neskóroval. „Vytvorili sme si jasné gólové príležitosti, ktoré sa nám však nepodarilo premeniť. Chýbala nám značná agresivita, alebo možno aj jednoduchosť v zakončení,“ reagoval na prvú tretinu tréner Liptákov Róbert Spišák.

Liptáci neskórovali

Aj v nasledujúcich dvoch tretinách si dokázali hokejisti Liptovského Mikuláša vyprodukovať ďalšie značné šance, v ktorých však neuspeli. Na začiatku druhej tretiny mal veľkú príležitosť Uram, ale ani ten neprekonal trápenie Liptákov. V 38. minúte sa snažil Marcinko, ale ten zlyhal na domácom brankárovi. Domáci v závere druhej tretiny využili jednu z mála šancí, po ktorej sa dostali do tesného vedenia.

V poslednej tretej tretine si Považská Bystrica postrážila najtesnejšie vedenie a zápas dotiahla až do víťazného konca.

„V zápase sme mali veľké množstvo šancí, ale nepodarilo sa nám prekonať dobre chytajúceho domáceho brankára. V druhej tretine sme hrali dosť nedisciplínovane, takže súper mal v istej fáze menšiu prevahu. V závere druhej tretiny dali domáci z protiútoku gól a v tretej tretine si už iba dobrým bránením výsledok postrážili,“ dodal k zápasu tréner Spišák.

Ten sa spoločne so svojimi zverencami pripravuje na piatkový zápas, v ktorom sa hokejisti Liptovského Mikuláša predstavia na ľade v Humennom.

Video: MHK32

Tréner Róbert Spišák hodnotí zápas v Považskej Bystrici
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM