Tomáš Batiz Hokej

Trápenie Liptákov pokračuje: Mikulášania prehrali aj s Miškovcom

Hokejisti Liptovského Mikuláša podľahli v 39. kole Tipsport ligy Miškovcu. Z posledných trinástich zápasov prehrali Liptáci až v jedenástich.

Ilustračný obrázok k článku Trápenie Liptákov pokračuje: Mikulášania prehrali aj s Miškovcom
Foto: Tomáš Batiz

Ako prví mohli inkasovať hostia z Liptovského Mikuláša, ale Kriška zastúpil brankára Kislicyna a vyrazil puk na bránkovej čiare. Miškovec sa predsa dočkal ešte pred prvou prestávkou. Somogyi našiel voľného Crawforda, ktorý bez ťažkostí šesť sekúnd pred klaksónom otvoril skóre.

V druhej tretine si ani jeden tím nevypracoval výraznejšiu príležitosť, v závere sa dostali do prečíslenia domáci, ale Vojtkó šancu spálil.

Hosťom sa podarilo vyrovnať v úvode záverečnej časti hry. Nádašdi vystrelil z modrej čiary a puk doplachtil poza chrbát Vaya. Liptáci sa však dlho netešili, v 47. min sa dostal pred bránku Göz a nepomýlil sa – 2:1. Mikulášu sa podarilo vyrovnať aj druhýkrát, v presilovke sa presadil Kurali. Napokon však všetky body ostali v Maďarsku. V 57. minúte strelil rozhodujúci gól Pance. Liptovský Mikuláš prehral tretí zápas za sebou a v tabuľke Tipsport ligy je jedenásty, Miškovec je ôsmy.

DVTK Miškovec – MHK 32 Liptovský Mikuláš 3:2 (1:0, 0:0, 2:2)

  • Góly: 20. Crawford (Somogyi), 47. Göz (Harrison), 57. Pance (Galanisz, Slovák) – 41. Nádašdi (Fereta, Tamáši), 49. Kurali (Richard Huna, Suchý).
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM