Tomáš Batiz Hokej

Tréner hokejistov Róbert Spišák: Vážim si fanúšikov Liptovského Mikuláša

Hokejisti Liptovského Mikuláša neprežívajú najlepšie obdobie. Po viacerých prehrách za sebou sa Liptáci ocitli až na poslednom mieste, čo samozrejme neteší ani verných fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Tréner hokejistov Róbert Spišák: Vážim si fanúšikov Liptovského Mikuláša
Foto: Tomáš Batiz

Hokejisti Liptovského Mikuláša o 17:00 nastúpia proti Košiciam. Tréner Róbert Spišák prostredníctvom oficiálnej hokejovej stránky pred zápasom priznal, že v zostave spravil aj menšie rotácie. „Aby sme sa vrátili do starých koľají, urobili sme určité rotácie vo formáciách, ktoré vyskúšame už v zápase proti Košiciam. Do prvej formácie pribudol obranca Patrik Luža, ktorý sa pripojí k Stehlíkovi, v útoku bratia Hunovci a na krídlo sa presunie Kriška. Druhá formácia bude v zložení Nádašdi, Mezovský, Uram a bratia Sukeľovci. Tretia lajna v zložení Cibák, Lištiak, Uhrík, vzadu Bagin a Šiška a štvrtá zostáva v zložení Stumpel, Vybíral, Laco s obrannou dvojicou Kadlubiak a Moravčík," upresnil Spišák.

„Uvidíme čo prinesie spolupráca Hunovcov s Kriškom, ktorí kedysi spolu hrávali a či dôjde k oživeniu a zlepšeniu hry,“ skonštatoval Spišák.

V posledných zápasoch sa zo strany fanúšikov a priaznivcov mikulášskeho hokeja prejavila aj vlna kritiky. Tá smerovala aj na adresu Róberta Spišáka. „Vážim si fanúšikov Liptovského Mikuláša, ktorí sú stále pri nás či sa nám darí, alebo nie. Zároveň chápem aj tých, čo nie sú spokojní a vyjadrujú svoj negatívny postoj. Verte, že robíme a robiť budeme aj naďalej všetko preto, aby sa v Liptovskom Mikuláši Tipsport liga zachovala,“ dodal pre oficiálne web MHK 32 Róbert Spišák.

Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM