Tomáš Batiz Hokej

Tréner Paukovček o kádri Liptákov: Chceme stavať najmä na mladých odchovancoch

Vedenie hokejového klubu pokračuje v podpisovaní hráčov na najbližšiu sezónu.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Paukovček o kádri Liptákov: Chceme stavať najmä na mladých odchovancoch
Zdroj: TASR

Pred samotným štartom letnej prípravy sa nová trénerská dvojica Paukovček – Halaj netajila tým, že v najbližšej sezóne chce dať priestor najmä domácim hráčom, ktorých doplnia skúsení hokejisti. Vedenie hokejového klubu v týchto dňoch naplno pracuje a uzatvára zmluvy s viacerými hráčmi.

„V podstate to čo sme zatiaľ naplánovali, tak je to tu. Dôležitá je tá kostra, ktorá je už podpísaná. O miesta v zostave ďalej zabojujú počas sezóny mladí odchovanci,“ skonštatoval Pavol Paukovček, tréner Liptovského Mikuláša.

Skúsení hráči

Klub bude v tejto sezóne bude podľa Paukovčeka stavať najmä na Uramovi, Nádašdimu a Langhammerovi. „Budeme sa snažiť stavať na skúsených hráčov, ktorí budú vzorom práve pre mladých odchovancov,“ skonštatoval tréner.

Klub k 21. júna 2017 podpísal hráčov:

  • Moravčík, Kriška, Paukovček, Sukeľ M., Sukeľ J., Suchý,Mezovský, Uhrík, Kabáč, Langhammer, Rapáč, Piatka, Laco, Lištiak, Števuliak, Uram, Hollý, Nádašdi, Košarišťan.

Posila do obrany

Káder Liptákov by sa mohol rozrásť ešte o jedno nové meno. Na viac nových hráčov klub už nemá finančné prostriedky. „Čo sa týka obrany, tak rozmýšľame ešte o jednom obrancovi,“ dodal Paukovček.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM