Tomáš Batiz Hokej

Tréner Tomko po prehre v Bystrici: Neboli sme horší ako domáci!

Hokejisti Liptovského Mikuláša prehrali v zápase 23. kola na ľade úradujúceho majstra z Banskej Bystrice 2:4.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Tomko po prehre v Bystrici: Neboli sme horší ako domáci!
Zdroj: TASR

Liptáci po prehre s Košicami nestačili ani na Banskú Bystricu. Domáci viedli v zápase dvojgólovým rozdielom, keď sa v druhej tretine presadil Ďatelinka, na ktorého nadviazal Ziga. Mikulášanom sa síce podarilo stretnutie vyrovnať, keď najskôr znížil Rób. Huna, vzápätí na 2:2 upravil Uram. „Barani“ však o svojom víťazstve rozhodli v tretej tretine, po tom čo sa presadili Higgs a Selleck.

„Bol to náš dobrý výkon, prehrávali sme, ale pozbierali sme sa a vyrovnali. Dostali sme tretí gól, určite si tú situáciu zanalyzujem na počítači. Snažili sme sa vyrovnať, nastrelili sme aj žŕdku, no šťastie sa od nás odklonilo. Neboli sme horší ako domáci, aj keď majú chlapov, no naši chlapci hrali zodpovedne, bojovali, hrali v systéme,“ povedal po zápase Anton Tomko, tréner Liptákov.

Rovnakého názoru bol aj útočník Liptovského Mikuláša Alex Tamáši: "Odohrali sme kvalitný zápas a nemáme sa za čo hanbiť. Konečne som si vyskúšal, aké je hrať proti Bystrice v jej domácom prostredí, je to naozaj náročné. Hrá tvrdo, forčekuje, korčuľuje.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM