Tomáš Batiz Hokej

Tréner Tomko po prehre vo Zvolene: Je to pre nás krutý výsledok

Hokejisti Liptovského Mikuláša nestačili v dohrávke 2. kola na Zvolen. Ako videl stretnutie tréner Liptákov Anton Tomko?

Ilustračný obrázok k článku Tréner Tomko po prehre vo Zvolene: Je to pre nás krutý výsledok
Zdroj: TASR

Liptovský Mikuláš si po prehre 3:6 vo Zvolene pripísal na svoj konto v poradí už štvrtú prehru v rade. Mikulášania boli „Bryndziarom“ vyrovnaným súperom. V tretej tretine za stavu 4:3 pre domáci tím mohol vyrovnať Ri. Huna, no ten trafil iba žŕdku. Zvolenčania vzápätí využili presilovku a zápas dotiahli do úspešného konca.

„Je to krutý výsledok pre nás vzhľadom na priebeh hry. Chceli sme hrať lepšie pred bránkou, čo sa nepodarilo. Domáci nám strelili hlavne góly spred bránky a to rozhodlo. Doťahovali sme sa, niektoré veľmi dobré možnosti však neskončili v bránke. Rozhodlo oslabenie v tretej tretine, kedy sme dostali gól na 5:3," zhodnotil po zápase Anton Tomko, tréner Liptovského Mikuláša.

Tréner Tomko po zápase skritizoval aj mladých hráčov. „Niektorí mladí hráči si zobrali na seba viac než unesú. Zvolen má kvalitu v útoku a to v tomto stretnutí potvrdil,“ dodal.

Zvolenčania sa po víťazstve ujali vedenia v tabuľke Tipsport ligy. Liptáci sa naopak prepadli na ôsme miesto tabuľky, o ktoré sa so štrnástimi bodmi spoločne delia s Detvou. Tá ma však zápas k dobru.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM