Michal Paška Hokej

Úvod nevyšiel podľa predstáv, víťazný záver áno

Výborným výkonom sa vo včerajšom stretnutí deviateho kola nadstavbovej časti prvej hokejovej ligy prezentoval Maroš Piatka. Aj vďaka jeho dvom gólom zvíťazil HK 32 Liptovský Mikuláš nad trnavskými Gladiátormi 5:3.

Hráčom HK 32 vyšiel úvod, keď už v 9. minúte bolo 2:0. Do konca prvej tretiny ale Trnava vyrovnala. „Druhá polovica úvodnej tretiny nám nevyšla podľa predstáv. Ako keby sme poľavili, čo súper využil na strelenie dvoch gólov,“ skonštatoval Maroš pred mikulášskou šatňou pár minút po záverečnej siréne. V prostrednej časti hry 260 divákov na mikulášskom štadióne gól nevidelo, zato v záverečnej padli štyri.

Dva mali práve autorský podpis 21-ročného odchovanca mikulášskeho hokeja. Útočník Liptákov poslal v úvode gólom na 3:2 svoje farby do vedenia. Potom skóroval jeho spoluhráč Bartík, no Trnava sa nevzdávala a znížila na 4:3. Bol to práve Maroš Piatka, ktorý nepripustil možnú drámu. Pár sekúnd po trnavskom góle sa po prihrávke Poliačeka nemýlil a svojim druhým gólom uzavrel zápasové skóre.

„Góly mi, pochopiteľne, urobili radosť. Zo stretnutia mám veľmi dobrý pocit. O všetkom rozhodla posledná tretina, ktorá nám vyšla podľa predstáv. Som rád, že sme na začiatku roka divákov potešili víťazstvom.“

foto: Majo Eliáš, www.majoelias.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM