Tomáš Batiz Hokej

V baráži nastúpia Liptáci proti Skalici: V zostave bez kapitána Stümpela

Hokejisti Liptovského Mikuláša odohrajú ďalší zápas v baráži. Zverenci Róberta Spišáka sa predstavia na ľade Skalice.

Ilustračný obrázok k článku V baráži nastúpia Liptáci proti Skalici: V zostave bez kapitána Stümpela
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Baráž o udržanie Tipsport ligy pokračuje. Liptáci naposledy v nedeľu na domácom ľade zdolali Trenčín 3:2 po predĺžení, kde rozhodol gól Urama. “V prvej tretiny sme nehrali to, čo sme chceli. Nakoniec sme však dokázali vyrovnať a zápas v predĺžení rozhodnúť,” skonštatoval Róbert Spišák, tréner Liptovského Mikuláša.

S cieľom zvíťaziť

Aktuálny líder baráže sa dnes o 18:00 predstaví v Skalici. “Určite to nebude ľahký zápas. Tieto stretnutia v baráži sú veľmi vyrovnané. Skalicu budú doma tlačiť diváci, ale chceme vyhrať,” povedal pred zápasom asistent trénera Ján Cibuľa, ktorého teší aj sila mužstva: “Naposledy sme nepriaznivý výsledok otočili, čo nás určite teší.”

Odcestovali už včera

Liptáci na svoj zápas odcestovali o deň skôr, aby sa dôkladne pripravili. “Hráči odcestovali do Skalice už v pondelok poobede. Cesta bola dlhá a baráž odsýpa rýchlym tempom tak dúfajme, že si dobre oddýchli a aspoň trochu zregenerovali a pripravili sa na ďalší súboj. V zápase nenastúpi Igor Bobček pre zranenie v dolnej časti tela, Jožko Stümpel pre zranenie v hornej časti tela,” informuje oficiálny web hokejového klubu MHK 32 Liptovský Mikuláš.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM