Michal Paška Futbal

V derby vydarený štart Palúdzky, zdolala lídra

V dnešnom úvodnom stretnutí jarnej časti piatej futbalovej ligy privítala Palúdzka na domácom ihrisku Likavku. V zápase 14. kola sa z víťazstva tešili hráči v domácich dresoch.

Tí mali v derby raketový úvod a už v 1. minúte vyhrávali nad lídrom súťaže po presnom zásahu Trnovského. Likavka neskladala zbrane a o štvrť hodiny bolo vyrovnané, postaral sa o to Timko. Dobrý zápas pokračoval ďalej, diváci sa rozhodne nenudili.

Domáce farby posielal v 19. minúte do vedenia Bella, no gólová naháňačka pokračovala. Na 2:2 vyrovnával už o dve minúty Chorvát. Do šatní odchádzali s víťazstvom hráči Palúdzky vďaka Kokavcovej presne umiestnenej strele z pokutového kopu, ktorý rozhodca odpískal v 34. minúte.

Po prestávke dlho gól nepadol, domáci hráči zahodili niekoľko dobrých príležitostí. Hazucha tú svoju ale nie a v 73. minúte to bolo bezpečných 4:2 pre Palúdzku. V nadstavenom čase zavŕšil palúčanskú výhru z pokutového kopu opäť Kokavec.

FC 34 Palúdzka – OŠK Likavka 5:2 (3:2) **Góly: **1. Trnovský, 19. Bella, 34. Kokavec (z 11 metrov), 73. Hazucha, 90+ Kokavec (z 11 metrov) – 16. Timko, 21. Chorvát.

foto: autor

futbalfc34
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM