Tomáš Batiz Komunálne voľby

V hre je ďalší kandidát: O post primátora Mikuláša sa uchádza Jaroslav Čefo

Kandidatúru na primátora mesta Liptovský Mikuláš oficiálne ohlásil Jaroslav Čefo, poslanec Mestského zastupiteľstva v Liptovskom Mikuláši.

Ilustračný obrázok k článku V hre je ďalší kandidát: O post primátora Mikuláša sa uchádza Jaroslav Čefo
Zdroj: Jaroslav Čefo

Čefo sa o podporu voličov bude uchádzať ako nezávislý kandidát, keď v stanovenom termíne odovzdal petičné hárky na podporu jeho kandidatúry s takmer 900 podpismi.

„Po štyroch rokoch som sa aj na základe výziev občanov rozhodol opätovne kandidovať na funkciu primátora mesta Liptovský Mikuláš a uchádzať sa o ich dôveru. O dôveru občanov, ktorí neprestali veriť v dobro, spravodlivosť, morálku a hlavne slušnosť“ uvádza Jaro Čefo v úvode ohlásenia kandidatúry na svojom profile na sociálnej sieti.

Čefo ďalej vo svojom ohlásení kandidatúry tvrdí, že ponúka reálnu zmenu, odbornosť, nadstranícky pohľad na vedenie mesta a je pripravený pracovať s každým, komu záleží na budúcnosti mesta Liptovský Mikuláš a jeho obyvateľov.

Ako potvrdila zapisovateľka metskej volebnej komisie v Liptovskom Mikuláš Miroslava Javornícka, kandidáti podávali žiadosti do 11. septembra. Prvé zasadnutie volebnej komisie je na programe 18. septembra, kde sa budú posudzovať predložené kandidátne listiny.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM