Slávka Kellová Kultúra

V Liptovskom Mikuláši sa stretnú fotografi z celého sveta

Dom Fotografie v Liptovskom Mikuláši už po 15. krát organizuje Letnú školu fotografie. Intenzívne fotografické dielne začínajú už tento piatok 8. júla pri Dome fotografie v Liptovskej galérii P.M. Bohúňa.

Letná fotoškola ponúka 15 intenzívnych fotografických dielní s rôznymi žánrami a témami po vedením renomovaných fotografov z celého sveta. Jedenástka lektorov zo Slovenska, Česka, Maďarska, Fínska, Srbska, Kanady a USA bude účastníkov fotoškoly sprevádzať pri dokumentárnej fotografii, architektúre, portréte či fotografických experimentoch. Cieľom projektu je výchova umením – fotografiou, ako i vytvorenie voľného fotografického fóra pre domácich a zahraničných fotografov, kurátorov, novinárov, kritikov, ale aj verejnosť prostredníctvom dielní, seminárov, konzultácií, portfólií, diskusií a výstav.

Maratón večerných seminárov a prednášok pre účastníkov a širokú verejnosť bude prebiehať od piatka 8. júla do utorka 12. júla v čase od 18:30 do 21:30. Konzultácie porftólií a produktové prezentácie budú pre profesionálov, neprofesionálov a širokú verejnosť v dispozícii od 12. júla do 14. júla od 10:00 do 17:00 vo veľkej sále Liptovskej galérie P.M. Bohúňa. Letná škola fotografie sa uskutoční vďaka finančnej podpore Ministerstva kultúry SR.

Viac info na http://www.domfoto.sk/?…

foto: DF

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM