Michal Paška Rôzne

V meste otvoria nové kinosály

V Nákupnom centre Liptov v Liptovskom Mikuláši vyrastú nové kinosály. Pravdepodobne od decembra 2011 už Mikulášania nebudú musieť cestovať za filmami do Ružomberka alebo Popradu.

S rekonštrukčnými prácami na úprave priestorov nákupného centra Liptov by sa malo začať v septembri 2011. Jej výsledkom by mali byť tri kinosály pre obyvateľov mesta, regiónu, ale i jeho návštevníkov a turistov. V súčasnosti prebieha tender na prevádzkovateľa kín.

„Do konceptu Nákupnej zóny Liptov sa kinosály ideálne hodia,“ hovorí riaditeľ NC Liptov zo spoločnosti HANT-BA. „Nákupná zóna ponúka najkomplexnejšie nákupné služby v regióne. Kinosály sú zas dobrou správou pre obyvateľov mesta a regiónu. Podľa nášho prieskumu v meste chýba kvalitné kino. Ľudia z Liptovského Mikuláša a okolia si zvykli cestovať za novými filmami do Ružomberka, či až Popradu a Banskej Bystrice,“ dopĺňa.

Kinosály vyrastú na prvom poschodí nákupného centra, priamo nad jeho hlavným vchodom. Významnej zmeny sa tak dostane aj vzhľadu budovy centra.

foto: NC Liptov

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM