Tomáš Batiz Hokej

V Mikuláši končia ďalší hokejisti: Dres menia viacerí skúsení hráči

Hokejový klub MHk 32 Liptovský Mikuláš informoval o ďalšom odchode hráčov. Klub naopak posilnila dvojica mladíkov.

Ilustračný obrázok k článku V Mikuláši končia ďalší hokejisti: Dres menia viacerí skúsení hráči
Zdroj: Tomáš Batiz

Po odchode Martina Krišku končia v mikulášskom hokejovom klube ďalší skúsení hráči. Na Liptove ďalej nepokračujú Richard a Róbert Hunovci, ktorí budú ďalej pôsobiť v Poprade. Marcel Petran a Mário Kurali sa počas prebiehajúcej reprezentačnej prestávky pripojili k HKM Zvolen. Klub o tom informoval prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky.

„O našich hráčov bol záujem v iných kluboch našej najvyššej súťaže a po dohode daných klubov s našimi hráčmi sa manažment klubu rozhodol vyhovieť týmto hráčom a nerobil im problémy s odchodmi,“ uvádza klub.

Zmena nastala aj na poste brankára. „Alexander Zalivin smeruje do Detvy. Z hosťovania sa nám naopak z Detvy vracia Matej Bátory,“ informuje klub na svojej stránke.

Mikulášsky tím naopak posilnila aj dvojica mladíkov. Sezónu v mikulášskom drese dohrajú Jakub Nespala a Tomáš Božoň, ktorí naposledy hrali v Poprade.

Milan Čanky, Generálny manažér: „Prvotné kontakty od klubov so záujmom o našich hráčov nastali už skôr. Ja som všetkým odkázal, aby sa dohodli najprv s hráčmi a potom budeme hľadať cestu ich pôsobenia v daných kluboch. Záujem je ešte o viacerých hráčov. Uvidíme, ako sa vyvinie situácia okolo nich. Teší nás, že aj napriek nie práve vydarenému ročníku je o našich jednotlivcov záujem v kluboch po celom Slovenku. My nebudeme brániť ich hosťovaniu, ak nájdeme reč aj s kompetentnými ľuďmi. Po konci prestupového termínu nás predsalen čakajú ešte dva zápasy. Musíme preto všetko podrobne zvážiť. Chápem však chlapcov, že chcú zabojovať o titul v Extralige, či víťazstvo v Slovenskej hokejovej lige.“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM