Tomáš Batiz Šport

V Mikuláši sa predstaví slovenská bojovnícka špička: Súboj aj o medzinárodného majstra

Liptovský Mikuláš bude hostiť najlepších fighterterov z celého Slovenska. Boxérske rukavice si opäť nasadia aj odvážne ženy.

Ilustračný obrázok k článku V Mikuláši sa predstaví slovenská bojovnícka špička: Súboj aj o medzinárodného majstra
Foto: Tomáš Batiz

Jedno z najväčších fighterských podujatí na Slovensku Diamond Fight Night ponúkne v sobotu 26. novembra o 18. hodine zaujímavé štartovacie derby zápasy, ale aj medzinárodný duel a bohatý show program. 13 duelov v olympijskom boxe, MMA, K1, a Muai Thay predstaví najlepších boxerov vo svojich váhach.

„Toto podujatie nie je len športovou, ale aj spoločenskou a kultúrnou akciou s rôznymi interpretmi, kde si každý nájde to svoje. Fighterská šou v samotnom ringu je výnimočná tým, že zanecháva v ľuďoch emócie na dlhú dobu," uviedol Róbert Kajánek z klubu Diamond Gym Žilina.

Program spestria ženy

Športové obsadenie Diamond Fight Night predstaví slovenskú špičku našich najlepších boxerov, ktorí na súboj vyzvali oponentov z Rakúska, Poľska, Česka, Maďarska, Gruzínska, či Talianska. „Stále viac dievčat cvičí a venuje sa boxu, takže spestrením bude aj ženský zápas medzi Andreou Tóthovou zo Žiliny a Dominikou Bakšiovou z Košíc,“ skonštatoval ďalej Kajánek, podľa ktorého bude najatraktívnejšie stretnutia počas noci bojovníkov výzvy Vladimír Konský vs. Giorgi Bazanov, Pavol Garaj vs. Andrej Šimkulič, či Martin Pacas vs. Luca Panto.

O medzinárodného majstra

Kto zdvihne nad hlavu víťazný opasok určí rozhodujúci zápas K1 o medzinárodného majstra SR WKU medzi Dávidom Šubjakom a Rakúšanom Marcusom Ehrenhoferom. Diváci 3. ročníka Diamond Fight Night sa môžu tešiť na podujatie zaujímavých súbojov, ale aj pôsobivú svetelnú a zvukovú šou, ring girls, tanečné, bubnové a hudobné vystúpenia v podaní spevákov Mamby a rapera Ramona.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM