Tomáš Batiz Hokej

V práci si zobral dovolenku a zachytal si proti Slovanu: Legendárny Melna odchytal zápas za Liptákov

Fanúšikovia Liptovského Mikuláša nebudú na posledný zápas mikulášskych hokejistov spomínať najlepšie. Vysoká prehra v Bratislave bola pre viacerých horkou pilulkou. Jeden úsmevný moment sa v stretnutí predsa našiel.

Ilustračný obrázok k článku V práci si zobral dovolenku a zachytal si proti Slovanu: Legendárny Melna odchytal zápas za Liptákov
Zdroj: Tomáš Batiz

Liptáci prehrali na ľade Slovana Bratislava vysoko 0:11. Pre posledný tím Tipsport Ligy sa tak sezóna skončila. Klub v závere základnej časti opustili viacerí dôležití hráči a mikulášski hokejisti sezónu prakticky už len dohrávali.

Na zápas proti Slovanu Bratislava pricestovali so šiestimi mileniálmi a jedným amatérom. Brankárom Jaroslavom Melnom, ktorý je obchodným zástupcom pre zubárov. Melma už skúsenosti s najvyššou slovenskou hokejovou súťažou mal ešte v sezóne 2006/2007.

„Brankár Romančík bol zdravotne indisponovaný, tak ma oslovili. Chytávam za béčko Liptovského Mikuláša v 3. lige, ale to je čistá amatérčina. Tréningy mávame dvakrát do týždňa, nie sú veľmi profesionálne. Predsa len, všetci, čo tam sme, chodíme do práce,“ zhodnotil v rozhovore pre hokej.sk Jaroslav Melma.

Na to, aby Melma vycestoval s Liptákmi na zápas, tak si v práci musel zobrať voľno. Na ľad sa dostal v tretej tretine, keď vystriedal Mateja Kapičáka. „Kolegovia v práci si ma doberali. Ani neviem, či sa idem pozrieť na mobil, čo mi tam popísali,“ zhodnotil.

Ako v rozhovore pre hokej.sk ďalej priznal, pred tým ako vyšiel na ľad, tak sa mu aj triaskli kolená. V zápase čelil 22 strelám, z ktorých inkasoval štyri góly. „Pri nástupe na ľad sa mi trochu triasli kolená, poviem to bez hanby, ale po prvej strele to už bolo dobré. Stále som bol sústredený, nič som nevnímal. V deň zápasu mala moja mama narodeniny, ani nevedela, že v Bratislave chytám. Čakal som, ako sa to skončí, či sa jej budem mať čím pochváliť. No, veľmi to nevyšlo,“ dodal.

foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM