Pavol Tomčík Futbal

V predposlednom domácom zápase Tatran opäť zvíťazil: Šaľa odišla z Okoličného s troma gólmi

Tatran hral od 40. minúty bez Miroslava Pastvu, napriek tomu zvíťazil. Dve kolá pred koncom je na šiestom mieste druhej ligy.

Ilustračný obrázok k článku V predposlednom domácom zápase Tatran opäť zvíťazil: Šaľa odišla z Okoličného s troma gólmi
Foto: Pavol Tomčík

MFK TATRAN Liptovský Mikuláš – FK SLOVAN DUSĽO Šaľa 3:2 (2:0) Góly: 32. a 33. Jánošík, 68. Kucharčík – 80. Matić, 83. Szabó

MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík – Šimún, Kubena, Kucharčík, Papaj, Jánošík(od 87. Vandraško), Mizerák, Ferenčík, Lišivka (K), Pastva, Kurák(od 79. Staš)
Náhradníci: Kreva, Moravčík, Kendera, Korytko

FK Slovan Dusľo Šaľa: Kolmokov- Ďatko, Fehervári, Konopásek, Rehák, Kochan, Gešnábel, Szabó, Matić, Tomáš, Nagy(od 74. Kružlik)
Náhradníci: Rusznák, Nurković, Surányi, Horváth

Tatran začal výborne a už v 1. minúte mal obrovskú šancu Jánošík po centri Kuráka, no prestrelil. V 32. minúte rozhodca nariadil pokutový kop a Jánošík ho premenil. Už o minútu však 250 divákov tlieskalo opäť. Jánošík gólom z hry zvýšil na 2:0. V 40. minúte poznačilo vývoj zápasu vylúčenie domáceho Pastvu, napriek tomu bola hra vyrovnaná aj v druhom polčase a dokonca po centri zvyšoval Kucharčík na 3:0. Potom ale domáci poľavili a hostia znížili gólom Matića a Szaba na konečných 3:2.

Juraj Sabol- tréner MFK TATRAN: „Hrali sme uvolnene a nebyť zbytočného vylúčenia mohli sme zvíťaziť aj vyšším rozdielom. V stredu však ideme do Nitry s odhodlaním zvíťaziť, aby sme pred posledným domácim zápasom, netradične pre Tatran v nedeľu, prilákali na štadión čo najviac divákov."

Libor Fašiang- tréner FK DUSĽO Šaľa: „Mikuláš mal dobré výsledky a tak som vedel čo ma tu čaká. Položil nás prvý gól a je škoda, že sme nevyužili prevahu o jedného hráča. Rodákom gratulujem k zaslúženému víťazstvu."

Lukáš Jánošík- hráč MFK TATRAN: „Naťahujem sa s Majom Kurákom o to, kto bude lepší strelec a tak ma teší, že som strelil dva góly. Dôležitejšie však je, že sa nám darí a máme šancu na najlepšie umiestnenie v histórii klubu."

Autor: Pavol Tomčík st.
Foto: Pavol Tomčík st.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM