Pavol Tomčík Hokej

V Senici to MHK 32 nevyšlo, šanca na reparát doma proti Spišiakom

Sériu šiestich víťazstiev za sebou sa hokejistom Liptovského Mikuláša nepodarilo predĺžiť. V stretnutí 30. kola prvej hokejovej ligy prehralo mužstvo trénera Mariána Horvátha na ľade v Senici 1:4.

Ilustračný obrázok k článku V Senici to MHK 32 nevyšlo, šanca na reparát doma proti Spišiakom
Zdroj: Dnes24.sk

Liptákom na Záhorí nevyšla prostredná časť, v ktorej inkasovali až tri góly. Piatka síce v 43. minúte znižil na 1:3, ale domáci Mikolášek o dve minúty neskôr uzavrel rezultát stretnutia na konečných 4:1 z pohľadu Dukly. Mužstvá si tak následne vymenili pozície v tabuľke, Liptovský Mikuláš klesol na šiestu a Senica sa posunula na piatu priečku.

Mikulášania sa môžu pokúsiť o štart novej víťaznej šnúry už v piatok 19. decembra, keď o 17:00 hod. nastúpia doma proti Spišskej Novej Vsi. Spišiaci sú však momentálne na druhom mieste prvoligovej tabuľky, len o skóre za prvou Detvou. Zápas spestrí aj milá „plyšáková“ akcia, o ktorej sme pred časom referovali. Spomínaný článok TU.

Dukla Senica – MHK 32 Liptovský Mikuláš 4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Góly: 23., 34. Vereš, 24. Videlka, 45. Mikolášek – 43. Piatka
Rozhodovali: Krist – Valo, Tvrdoň
Vylúčení: 5:2, navyše: Blaško 10 minút za nešportové správanie – Roháč 10+DKZ za nešportové správanie, Uhrík 10 minút za nešportové správanie
Presilovky: 0:0
Oslabenia: 0:0
Divákov: 479
Zostava MHK 32: Hollý – Holiga, Moravčík, Kadlubiak, Školiak, Janči, Mezovský, Nitriansky, Oravec – Kuric, Bartík – Klimčík, Trochta, Roháč – Poliaček, Piatka, Legerský – Števuliak, Uhrík, Janček – Macík. Tréner: Marián Horváth

Ilustračné foto: Magdaléna Nahalková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM