Tomáš Batiz Futbal

V Tatrane avizujú posily: Do obrany hráči z Podbrezovej a Trenčína!

Futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš pomaly uzatvárajú káder na jarnú časť sezóny 2016/2017. Vedenie klubu avizuje aj zaujímavé príchody.

Ilustračný obrázok k článku V Tatrane avizujú posily: Do obrany hráči z Podbrezovej a Trenčína!
Foto: Tomáš Batiz

Mestský futbalový klub je za posledné dni terčom pozornosti. Jedným z dôvodov je dotácia na rekonštrukciu štadióna, tou druhou je príprava a prestupy samotných hráčov.

Odišli posily

Počas zimnej prestávky klub opustil Martin Kubena, ktorý bol pilierom zadných radov. Hosťovanie sa skončilo aj Štanovi Gerecovi z ružomberského futbalového klubu. Ján Papaj, športový riaditeľ MFK Tatran ale priznal, že do súťaže chcú ísť so širším kádrom. “Ten káder tvorí približne 22 hráčov, ale z toho sú zhruba šiesti dorastenci, ktorí budú aj hrať za áčko,” poznamenal.

Obranca z Trenčína

Okrem odchodov klub avizuje aj príchody. “Administratívne sa doťahuje prestup Olivera Špilára, ktorý na pozícii útočníka nahradí Gereca. Do obrany prišiel Ivan Očenáš z Podbrezovej a doťahujeme prestup Juraja Jánošíka z Trenčína,” skonštatoval Papaj.

Najbližší program MFK Tatran je na teraz otázny. Klub síce mal odohrať 1. marca prípravný zápas so Svitom, ale ten sa pravdepodobne zruší. “Vo Svite majú väčšiu maródku, ak nájdeme náhradu, tak odohráme zápas, alebo budeme mať tréning,” dodal Papaj.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM