Slávka Kellová Kultúra

Večer s PAVLOM BARABÁŠOM už DNES!

Od pondelka 14. mája ste mali možnosť zapojiť sa do súťaže s vašou 24-kou o vstupenky na večerné premietanie toho najzaujímavejšieho čím si prešli výpravy Pavla Barabáša. Svedkom toho budete môcť byť už dnes 16. mája o 19:30 v liptovskomikulášskom Do

Slovenský dokumentarista Pavol Barabáš navštívil na svojich výpravách tie najchladnejšie, najteplejšie, najopustenejšie či pred ním neprebádané miesta Zeme. Dnes si to namieri priamo do srdca Liptova, aby sa s liptovským publikom opäť po dvoch rokoch podelil so svojimi dojmami z jeho posledných ďalekých a blízkych ciest. Plátno Domu kultúry bude zrkadlom našej úžasnej planéty tak, ako ho zachytil objektív kamery a o vzťahu človeka k nej. Aspoň nachvíľu sa bude dať preniesť na póly Zeme, po podzemia Trou de fer, ale aj na pýchu Slovenska – Tatry. Potulky s kamerou privedú diváka k posledným **africkým kmeňom a ukážu ako civilizácia mení tento svet. Pavol Barabáš porozpráva aj o svojej poslednej výprave v **Namíbii.

Dve vstupenky spoločne s prekvapením, ktoré je pre výhercu pripravené priamo na mieste premietania získava Ján Vaškeba z Liptovského Mikuláša.

Srdečne gratulujeme :)

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM