Ivana Herková Rôzne

VEĽKÁ rodinná akcia!

Global 24, s.r.o. pre vás pripravila celoslovenskú športovú akciu, Futbal Tour 24-iek, ktorej spoluorganizátorom je spoločnosť BCF, s.r.o. Od začiatku decembra 2011 do konca marca 2012 organizujeme v 12 slovenských mestách halový turnaj v malom futba

Podujatie MIKULÁŠ 24 CUP Prvej stavebnej sporiteľne sa koná v sobotu, 11. februára 2012, v Liptov aréne so začiatkom o 9.00 hodine a potrvá do 17.00 hodiny.

Účastníci turnaja, nenechavájte svoju rodinku doma, vezmite ich so sebou. Akcia je založená na myšlienke rodinnej akcie, takže sa môžete tešiť na bohatú kultúrny program, kde si na svoje prídu ženy, muži i deti. Páni sa okrem futbalu môžu pokochať modelmi automobilov. Deti si prídu na svoje v detskom kútiku so skákacím hradom. Príďte a nechajte sa prekvapiť, čo všetko tu na vás čaká. Jedno malé tajomstvo ešte prezradíme. Tešiť sa môžete na autogramiádu hráčov HC LEV.

Domov určite neodídete naprázdno len so spomienkami na príjemne strávenú sobotu. **Môžete si odniesť aj výhru z tomboly. Ak budete smädní, k dispozícii je bezplatný pitný režim pre celú rodinu. **Ceny čakajú aj na účastníkov turnaja. Hodnotené budú prvé tri miesta, najlepší hráč, brankár a strelec turnaja, ktorí si od nás odnesú hodnotné ceny. Víťazný tím postupuje do celoslovenského finále.

**Vstup na podujatie je zdarma. ** Príďte stráviť príjemnú kultúrno – športovú v sobotu, 11. februára 2012.

Tešíme sa na Vás.

Kolektív redakcie Mikuláš24

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM