Tomáš Batiz Správy

Verejné korčuľovanie na Podbrezinách: Kedy je otvorené a koľko zaplatíme?

Ľadová plocha bude k dispozícii na najväčšom mikulášskom sídlisku.

Ilustračný obrázok k článku Verejné korčuľovanie na Podbrezinách: Kedy je otvorené a koľko zaplatíme?
Zdroj: Mesto Liptovský Mikuláš

Mikulášanom je opäť k dispozícii mobilná ľadová plocha s rozmermi 48×24 m. Nachádza sa na Podbrezinách v areáli tamojšieho fitnes centra. Mesto vytvorilo plochu v spolupráci s Verejnopros­pešnými službami.

„Sme radi, že cestu za korčuľovaním si nachádza veľa detí. Svoje prvé kroky a tempá na korčuliach mnohé z nich robia práve na tomto klzisku. Je to najbezpečnejšia forma korčuľovania,“ skonštatoval Ján Blcháč, primátor mesta Liptovský Mikuláš.

Prevádzku mobilnej ľadovej plochy zabezpečujú zamestnanci VPS v dennom režime. „Odpratávajú napadaný sneh a sneh ktorý vzniká v dôsledku korčuľovania, upravujú na ľade nerovnosti a kontrolujú bezproblémovú prevádzku,“ uviedol Dušan Grešo z VPS.

Prísť korčuľovať môžu prísť aj tí, ktorí korčule nevlastnia. Aj tento rok je k dispozícii požičovňa. Prípadní záujemcovia si môžu prenajať aj celú ľadovú plochu. Objednávky a bližšie informácie vám poskytnú na telefónnom čísle: 044/ 55 34 158. Cenník: verejné korčuľovanie – 1 euro/osoba, prenájom ľadovej plochy – 25 eur/hodina, prenájom ľadovej plochy s osvetlením – 28 eur/hodina, požičovňa korčúľ – 0,50 eur/pár.

Zdroj: Mesto Liptovský Mikuláš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM