Michal Paška Kickbox

VIDEO: Barák je majstrom Európy, Noc boja 4 na výbornú!

Perfektný piatkový večer je za nami! Noc boja 4, ktorej dejiskom bol Dom kultúry v Liptovskom Mikuláši, dopadla na výbornú. Filip Barák sa stal majstrom Európy WKA v kickboxe, darilo sa aj ostatným pretekárom domáceho Sazuka kickbox klubu.

Beznádejne vypredaný Dom kultúry bol svedkom podujatia, ktoré rozhodne nesklamalo! Deväť zápasov a titul európskeho šampióna pre domáceho pretekára. To je len stručná vizitka bojov, ktoré sa odohrávali v ringu pod organizátorskou taktovkou Petra Navrátila.

Večer odštartoval zápas domácej pretekárky Lenky Pilarčíkovej s Tatianou Rychelovou z Trnavy. Z víťazstva v K1 v kategórii do 51 kilogramov sa tešil domáci talent. Nasledoval duel mikulášskeho bojovníka Richarda Beňa, ktorý si poradil s Jakubom Kleinom z Bratislavy.

Vyvrcholením štvrtého dielu Noci boja bol zápas o titul majstra Európy WKA v kickboxe. Na obrovskú radosť publika sa z neho tešil domáci pretekár Filip Barák. Poradil si s pretekárom zo Srbska.

Noc boja 4 – výsledky (tučným písmom uvádzame víťazov) K1 ženy do 52 kg Lenka Pilarčíková (Sazuka) – Tatiana Rychelová (CBS Trnava) K1 do 91 kg Richard Beňo (Sazuka) – Jakub Klein (Hanuman gym Bratislava) K1 do 81 kg Miroslav Lamanec (STS Poprad) – M. Pávis (Prievidza) KB do 91 kg Martin Vechter (Sazuka) – Richard Kotouček (Edymax Bardejov) K1 do 69 kg Dávid Červeň (Sazuka) – Andrej Duchoň (Scorpio club Nitra) K1 do 75 kg Denis Lamanec (STS Poprad) – Saša Sekulič (Bosna a Hercegovina) Do 57 kg o titul majstra Európy WKA v kickboxe Filip Barák (Sazuka) – Goran Lolič (Srbsko) K1 do 72,5 kg Martin Navrátil **(Sazuka) – Vedad Mulaomerovič (Bosna a Hercegovina) K1 do 75 kg **Pavol Garaj (STS Poprad) – Patrik Vidákovics (Maďarsko)

Pocity a dojmy reprezentantov Sazuka kickbox klubu ** Peter Navrátil:** „Som maximálne spokojný. Ďakujem všetkým divákom, ktorí navštívili Noc boja 4. Čo sa týka zápasov, veľmi sa mi páčili tie úvodné. Slováci naplno ukázali, čo v nich je. Sklamal ma zápas môjho brata Martina, naopak, veľkú úroveň mal posledný duel večera.“ Lenka Pilarčíková: „Myslím si, že to bol celkom v pohode zápas. Pred jeho začiatkom som mala trému, tá ale postupne opadla. Zrejme som bola skúsenejšia ako moja súperka a to rozhodlo. Z víťazstva mám radosť.“ Filip Barák: „Moje pocity sú po zisku titulu majstra Európy len a len výborné. Určite to nebol ľahký zápas. Súper mal silné kopy. V tejto výbornej atmosfére, za ktorú ďakujem, sa mi bojovalo jednoduchšie. Ďakujem všetkým, ktorí mu držali palce, vrátane kamarátov z Ružomberka.“ **Martin Navrátil: **„Môj zápas nebol ani najľahší, ani najťažší. V prvom kole som sa šetril, pretože sa bojovalo v troch trojminútových kolách. V 2. kole som pridal na vyššie obrátky a podarilo sa mi zvíťaziť. S celým večerom som veľmi spokojný.“

[youtube=470,250]h­ttp://youtu.be/s8eP­C7ui5zM[/youtu­be]

foto: autor

Nocboja
38
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM