Tomáš Batiz Správy Video

VIDEO: Rekonštrukcia zimného štadióna je v plnom prúde, takto to vyzerá priamo na pracovisku

Na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši sa už niekoľko týždňov pracuje. Pozrite sa, ako to vyzerá priamo na pracovisku

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Rekonštrukcia zimného štadióna je v plnom prúde, takto to vyzerá priamo na pracovisku
Zdroj: Dnes24.sk

Po päťdesiatich rokoch sa zimný štadión v Liptovskom Mikuláši dočká prvej rekonštrukcie. Podľa Jána Sokolského z vedenia mesta je projekt modernizácie štadióna nadčasový, zahŕňa požiadavky vyhovujúce na najbližších tridsať rokov užívania budovy.

„Nová budova bude vybavená turniketmi, osobitným vstupom pre hostí, pribudnú tiež nové sociálne zariadenia či šatne pre domácich, hostí, deti a mládež. Na objekte obnovia strešný plášť, zrekonštruujú tiež severnú fasádu a časť západnej tribúny. Na prvom nadzemnom podlaží v severnej a západnej časti objektu vymenia podlahy,“ konštatuje Sokolský.

Ukončenie rekonštrukcie mesto naplánovalo do 180 dní od podpisu zmluvy o dielo. „Zhotoviteľ sa zaviazal ukončiť práce do polovice októbra 2018. V desiatom mesiaci by tak mohli chlapci v dresoch nastúpiť na domáci ľad v skvalitnených podmienkach,“ konštatuje Sokolský.

Vzhľadom na plánovaný rozpis zápasov najvyššej hokejovej súťaže presunie mestský klub MHK 32 úvodné septembrové a októbrové domáce zápasy na ľad súpera, prípadne ich odohrá v Spišskej Novej Vsi, ktorá majú vyhovujúce parametre pre konanie zápasov najvyššej hokejovej súťaže.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM