Tomáš Batiz Futbal Video

VIDEO: Skvelá atmosféra a zaplnený štadión, Hrádočania prehrali s Michalovcami

Slovenský pohár pokračoval zápasmi štvrťfinále. V najlepšej osmičke dokázali prekvapiť Poprad so Skalicou, Hrádočania ale na Michalovce nestačili.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Skvelá atmosféra a zaplnený štadión, Hrádočania prehrali s Michalovcami
Zdroj: Facebook

Vo štvrťfinále Slovenského pohára sa zrodili viaceré prekvapenia. V utorok vyhral Poprad na ihrisku Dunajskej Stredy 1:0, podobne Skalica prekvapila výsledkom 3:2 Žilinu. O menší zázrak sa chceli postarať aj futbalisti Liptovského Hrádku, lenže s favoritom z Michaloviec prehrali rozdielom triedy – 0:3.

„Bol to úspech Hrádockého futbalu. Chceli sme dosiahnuť trošku aj viac, ale kvalita nás nepustila ďalej,“ povedal po zápase Ján Haspa, tréner Liptovského Hrádku.

Rozhodla kvalita

Hostia už od úvodu kontrolovali hru a súpera prakticky k ničomu nepustili. Hrádočania od úvodných minút dobre bránili a súpera do vážnej šance nepustili. Skóre sa menilo až v 40. minúte, keď Krivulčíka prekonal presnou strelou Dimitraidis. V úvode druhého dejstva sa v pokutovom území dobre zorientoval Kushta a presnou strelou k pravej tyči zvýšil na 2:0. Michalovce svoju kvalitu potvrdili aj v samotnom závere, keď v 89. minúte uzavrel na 0:3 kapitán Žofčák, ktorý sa v úniku nemýlil. „Myslím si, že hra bola dobrá, tak sme radi, že sme postúpili. Prekvapení bolo dosť, tak sme si povedali, že to nemôžeme podceniť, ale myslím si, že sme zaslúžene postúpili,“ skonštatoval Igor Žofčák, kapitán Michaloviec.

Sviatok futbalu

Pre Liptovský Hrádok je to životný úspech. Cestu na futbalový štadión si našlo až 1230 divákov, ktorí Hrádočanov podporoval až do samotného záveru. „Zápas potešil všetkých fanúšikov v Liptovskom Hrádku a v okolí. Boli sme síce porazení, ale o to podstatne ani nešlo. Súper bol lepší a kvalitnejší. Snažili sme sa podať, čo najlepší výkon, ale to dnes nestačilo,“ dodal Haspra.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM