Tomáš Batiz Futbal Video

VIDEO: Tatran zdolal Bardejov a udržal sa na popredných priečkach v II. lige

Futbalitsi MFK Tatran pokračujú v skvelých výkonoch. V 7. kole si na domácom ihrisku poradili s Bardejovom.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Tatran zdolal Bardejov a udržal sa na popredných priečkach v II. lige
Foto: Tomáš Batiz

V 7. kole II. futbalovej ligy sa proti sebe na ihrisku v Liptovskom Mikuláši stretli MFK Tatran Liptovský Mikuláš a Partizán Bardejov. Liptáci boli počas celého zápasu aktívnejším tímom a napokon zaslúžene zvíťazili výsledkom 3:2.

Mikulášania boli už od úvodu stretnutia lepším a aktívnejším tímom. Prvú gólovú príležitosť si vypracovali v 11. minúte, keď sa po Káčeríkovom centri dostal k hlavičke Laura, no lopta skončila iba na ľavej žrdi Gmitterovej brány. V 15. minúte mohli skórovať aj hostia, keď sa v neprehľadnej situácii najrýchlejšie zorientoval v pokutovom území Katona, ale jeho strela bola nepresná. Z následného protiútoku už ale Liptáci dokázali otvoriť stav stretnutia. Ľuboslav Laura sa sám proti brankárovi nemýlil a poslal svoj tím do vedenia. Ďalšieho gólu sa domáci dočkali v 36. minúte. Kotorova hlavička skončila na žrdi bardejovskej brány, no lopta sa potom odrazila priamo na nohu Dragana Andrića a ten už nemal problém rozvlniť sieť.

Domáci v aktívnej hre pokračovali aj počas druhého polčasu. V 61. minúte sa do obrovskej príležitosti dostali znova domáci, no po peknej akcii si Liptáci v pokutovom území loptu príliš dlho ponúkali a Stašova strela napokon trafila len obrancu Bardejova. V 68. minúte sa do úniku dostal Laura a ten nekompromisne prekonal Gmittera v bardejovskej bráne a Liptáci sa tak dostali do trojgólového vedenia. Hostia sa prvého gólu dočkali v 79. minúte, keď si Liptáci v pokutovom území slabo postrážili Dupkali a ten presnou strelou znížil na 3:1. Tri minúty pred koncom riadneho hracieho času sa po parádnej akcii Čeryho dostal k strele Bartoš, ale ten v obrovskej príležitosti minul bránu.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – Partizán Bardejov 3:2 (2:0)

  • Góly: 15. Laura, 36. D. Andrić, 68. Laura – 79. Dupkala, 90. Dupkala
  • MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš – Očenáš, Janec, Staš, Káčerík (76. Ondrek), Kotora, Čery, Laura (76. Trotcenko), Bartoš, D. Andrić, Kucharčík
  • Partizán Bardejov: Gmitter – Šuľa (73. Haladej), Berežný, Rocheu (46. Siwahla), Lukáč (46. Staško), Belunek, Dupkala, Dybala, Lipták, Milunović, Katona
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM