Rôzne

Voľby neodignorovali ani lyžiari: Svoje hlasy odovzdali v Nízkych Tatrách aj známe osobnosti

Volebné právo si dnes uplatnilo s využitím voličských preukazov množstvo turistických návštevníkov liptovského lyžiarskeho strediska Jasná. Výrazne tak znásobili necelé tri stovky oprávnených voličov s trvalým pobytom v Demänovskej Doline.

Ilustračný obrázok k článku Voľby neodignorovali ani lyžiari: Svoje hlasy odovzdali v Nízkych Tatrách aj známe osobnosti
Foto: Slávka Kellová

„Pod Chopkom trávim víkend na lyžiach s partiou kamarátov. Teším sa, že si môžem splniť svoju občiansku povinnosť, hoci momentálne nie som doma. Nevľúdne počasie ma síce trochu odradilo od lyžovačky, ale určite nie od rozhodnutia zúčastniť sa na dnešných prezidentských voľbách,“ zdôraznila mladá Bratislavčanka Alexandra.

V Nízkych Tatrách volila napríklad aj herečka Kristína Svarinská. „Vedela som, že sa tu budem práve dnes nachádzať pre pracovné povinnosti, tak som si prvý raz v živote vybavila voličský preukaz. Rada som tomu obetovala pár minút, lebo je veľmi dôležité ísť voliť,“ skonštatovala.

„Po dvoch rokoch sme zažili opäť tak trochu špeciálny lyžiarsko-volebný deň. Zhodou okolností sme vtedy tiež organizovali hromadný zjazd v bikinách. Mnohí účastníci aj teraz zamierili pri návrate z našich svahov do tunajšej volebnej miestnosti,“ dodala hovorkyňa najväčšieho slovenského lyžiarskeho strediska Zuzana Fabianová.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM