Slávka Kellová Kultúra

Vyhodnotenie súťaže o vstupenky na Fragile

Nastal deň "D" a my už poznáme výhercu dvoch vstupeniek na spevácke zoskupenie Fragile, ktoré v Liptovskom Mikuláši vystúpi v piatok 15. apríla 2011.

FRAGILE je slovenská hudobná skupina zložená z populárnych osobností, známych z rôznych televíznych seriálov, divadelných, muzikálových produkcií či TV show. Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík bez použitia hudobných nástrojov, teda a cappella, interpretujú známe rock – pop – jazzové hity svetových umelcov ako Sting, Stenie Wonder, Norah Jones, Billy Joel či Tina Turner. Predstavenia tejto osmičky spevákov sú plné nielen výbornej hudby, ale predovšetkým skvelého humoru, vďaka ktorým zažijete neopakovateľný večer plný jedinečnej zábavy.

Ak ste nám správne napísali mená aspoň troch členov známeho zoskupenia, zaradili ste sa do zlosovania o dve vstupenky. Správne nám odpovedala aj Marianna Líšková z Liptovského Mikuláša a môže sa tak tešiť na príjemný spevácky zážitok. Fragiel vystúpia v liptovskomi­kulášskom Dome kultúry o 19:00.

Srdečne gratulujeme :)

foto: fragile.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM