Slávka Kellová Rôzne

Vyhraj permanentky na squash

Pre fanúšikov squashu tu máme súťaž o dve permanentky do Penziónu Squash Liptov v Liptovskom Mikuláši. Jeden z certifikovaných kurtov čaká práve na Vás.

Squash je jedným z najdynamickejšie sa rozširujúcich športov posledných rokov na Slovensku. Je to rýchla hra, v ktorej hráči vynaložia podstatne viac námahy, než pri iných športoch. Hráči všetkých úrovní výkonnosti si ju pochvaľujú pre to, že si vyžaduje rýchly pohyb, postreh, obratnosť a taktiku.

Ak nám správne odpoviete na súťažnú otázku, môžete vyhrať 2 permanentky do Penziónu Squash Liptov, kde si budete môcť celé štyri hodiny zahrať túto dynamickú hru v pracovných dňoch v čase od 9:00 do 16:00, alebo počas víkendu od 9:00 do 13:00.

**Súťažná otázka znie: ** Je squash dynamický a rýchly šport?

Odpovede nám spolu s vašim menom, adresou a tel. číslom posielajte na adresu kellova@global24.sk. Súťaž potrvá do 17. júla 2011.

Penzión Squash Liptov ponúka návštevníkom okrem možnosti squashového vyžitia ubytovanie v piatich dvojposteľových izbách a dvoch apartmánoch, dva stolnotenisové stoly, zapožičanie a predaj športových potrieb, či príjemné posedenie v športovom bare.

foto: skk

squash sutaz
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM