Slávka Kellová Kultúra

Vyhrajte dve vstupenky na Gipsy World!

Husľová špička Aleksander Jazztone sa spojil s cimbalovým zoskupením Romano Stilo Ensemble, aby spolu vytvorili Gipsy World, ktorý divákov vtiahne do sveta cigánskych melódií, rytmov a tradícií. Dva lístky na ich liptovskomikulášske vystúpenie 24. ap

Na exkluzívnom koncerte tentokrát v Liptovskom Mikuláši vystúpi husľový virtuóz svetového formátu Aleksander Jazztone. Koncertuje po celom svete a spája sa so známymi orchestrami, umelcami a telesami, ktoré ho doprevádzajú na jeho vystúpeniach v ďalekom zahraničí. Hudobným spoluhráčom tejto „husľovej špičky“ je známa cigánska cimbalová kapela Romano Stilo Ensemble, ktorá vypredáva koncertné sály všade tam, kde vystupuje. Na tomto koncerte dvaja hudobní velikáni predstavia svoj unikátny hudobný projekt GIPSY WORLD, ktorý je odvodený od ich nového CD albumu s rovnakým názvom.

Vystúpenie obsahuje skladby plné Božskej krásy, temperamentu, rôznych hudobných štýlov, klasických skladieb, jazzu, filmových a cigánskych skladieb a mnoho ďalších hudobných „lahôdok“, ktoré príjemne prekvapia a potvrdia ich exkluzívne vystúpenie. Nenechajte si ujsť nezabudnuteľný zážitok plný cigánskej atmosféry a hudby, ktorú si iste zamilujete! Dve vstupenky máme pre jedného z Vás, ktorý sa zapojí do našej súťaže a odpovie správne na súťažnú otázku.

PODMIENKY SÚŤAŽE:

Trvanie súťaže: od 22. marca do 31. marca 2012 Súťažná otázka: Ako sa volá spoločný album zoskupenia Aleksander Jazztone & Romano Stilo Ensemble?

Svoje odpovede nám posielajte do 31. marca na adresu kellova@global24.sk. Do mailu napíšte svoje celé meno, adresu a mobilný kontakt.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM