Futbal

Výprask ako svet: Päť gólov za 18 minút

MFK Tatran Liptovský Mikuláš v sobotu vycestoval na zápas 13. kola do Bardejova, ktorý nenechal nič na náhodu. Výborný úvod hostí vystriedala gólová paľba hostiteľského klubu.

Ilustračný obrázok k článku Výprask ako svet: Päť gólov za 18 minút
Foto: Slávka Kellová

O úspešný úvod hostí sa postaral v 8. minúte Fuják strelou z dvadsiatich metrov. Vyrovnávajúci gól sa domácim nepodaril po vydarenom zákroku Macíka. Po polhodine hry domáci Dzurík zakončoval do žrde a následne Balluch triafal len do brankára. Tatranu sa tak podarilo aj zásluhou Milunoviča v prvom polčase dosiahnuť dvojgólové vedenie.

Počas prestávky však domáce mužstvu nazbieralo sily a vystrieľalo proti svojim hosťom hotovú gólovú kanonádu. Pred bránou Liptákov sa postupne medzi sebou vystriedali Zápotoka, Dyjan a Dzurík.

Roman Vavrovič, tréner: „V zápase nemohli pre zranenia nastúpiť Lišivka, Kubena, Jurky, Mizerák, Šavol, pre trest Pastva. Po výbornej kombinačnej hre nás za stavu 0:2 diváci do šatní vyprevádzali potleskom. A to sme od 35. minúty hrali oslabení o Latiaka. Po prestávke domácim vyšiel dokonalý obrat, keď sa po troch rýchlych góloch v úvode dostali do vedenia. Z toho sme sa nespamätali a inkasovali ešte ďalšie dva góly. Navyše, ťažko sa hrá a bojuje, keď musíte čeliť aj niektorým sporným verdiktom hlavného rozhodcu v určitých rozhodujúcich situáciách.“

  • Partizán Bardejov – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 5:2 (0:2)
  • Góly: 49. a 54. Zápotoka, 64. a 65. Dyjan, 47. Dzurík – 8. Fuják, 38. Milunovič.
  • Žlté karty: 23. Latiak, 52. Brčák, 62. Kucharčík.
  • Červená karta: 35. Latiak.
  • Rozhodovali: Ihring – Lieskovský, Petríček.
  • Divákov: 555

MFK Tatran: Macík – Kucharčík, Latiak, Staš (80. Glončák), Brčák, Fuják (70. Angelovič), Milunović, Moravčík, Balluch, Hoferica, Trnovský (70. Revaj).

zdroj: mfk tatran

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM