Michal Paška Krimi

Z krádeže v sklade sa dlho netešili

Policajtom z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Liptovskom Hrádku sa podarilo zadržať troch zlodejov. Kradli v sklade v areáli kynologického klubu.

Dvaja muži z Pribyliny a jeden z obce Spišské Bystré majú na krku policajné obvinenie z prečinu krádeže v spolupáchateľstve. 27, 31 a 47-ročný muž kradli v areáli cvičiska psov v Liptovskom Petre. V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody na tri roky.

Trojica páchateľov sa minulý piatok dopoludnia vlámala do plechového skladu na náradie. „Zo skladu odcudzili dva fúriky a dva železné čakany. Na fúriky následne naložili železné plechy, ktoré vytrhli zo skladu a z areálu odišli smerom k rieke Belá. S odcudzenými vecami sa prebrodili cez rieku, pokračovali po hrádzi k ceste I/18 až k zberni kovového šrotu. V zberni odcudzené veci odovzdali za sumu 36,89 eura,“ informovala portál www.mikulas24.sk krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Podozrivú trojicu mužov spozoroval majiteľ objektu. Neváhal a na čísle 158 okamžite kontaktoval políciu. Tá mužov po tom, ako ukradnuté veci odovzdali do zberných surovín, zadržala. Ukradnuté veci policajti zaistili.

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM